15 juni 2022

Deel dit op:

Fraxus Koop B.V. – een samenwerking tussen Stebru en Fraxus – heeft tijdens de Provada 149 huurwoningen in Den Haag verkocht aan het Bouwinvest Residential Fund. 97 procent van de woningen zal verhuurd worden in het middenhuursegment, met huurprijzen tussen de 860 en 960 euro per maand. De woningen worden gerealiseerd aan de Loevesteinlaan, waar Bouwinvest eerder bijna 300 seniorenwoningen kocht.

Het project Loevesteinlaan in de wijk Morgenstond bestaat uit twee torens, waarbij het Bouwinvest Residential Fund de woningen in Toren 2 koopt. Onder de twee torens bevindt zich het woon(zorg)complex dat het Bouwinvest Healthcare Fund eerder aankocht. De appartementen – die overwegend in het middenhuursegment verhuurd zullen worden - zijn een mix van twee- en driekamerappartementen tussen de circa 56 m² en 92 m².

Michiel de Bruine, Director Dutch Residential Investments: “Bouwinvest verwacht een sterke huishoudensgroei in Den Haag de komende jaren. Samen met het Healthcare Fund realiseert het Residential Fund hier betaalbare woningen voor verschillende doelgroepen, van starters tot senioren. Een perfect voorbeeld van real value for life en hoe wij op duurzame wijze waarde toevoegen.”

Robert Steenbrugge, directeur Stebru en Bart van Esch, directeur Fraxus: “We zijn verheugd dat we, na de eedere samenwerking met het Bouwinvest Healthcare Fund, opnieuw kunnen bijdragen aan het toevoegen van nieuwe middenhuurwoningen. We zijn trots op deze samenwerking met het Bouwinvest Residential Fund.”

Nieuwsbrief