Woonruimte

Heeft u interesse in een huurwoning van Bouwinvest?

Voor nieuwbouwwoningen verwijzen we u graag naar onze website www.bouwinvest-nieuwbouw.nl. Hier vindt u een overzicht van een groot aantal nieuwbouwprojecten – verspreid over vrijwel heel Nederland - waarvoor u zich via een inschrijfformulier kunt aanmelden als belangstellende. Zodra de verhuur start, zullen wij u hierover informeren.

Voor bestaande woningen verwijzen we u naar onze vastgoedmanagers.

Wonen bij Bouwinvest
Wij zijn eigenaar van bijna 16.000 vrije sector huurwoningen verspreid over heel Nederland.

We beleggen in woningen voor een langere termijn. Daarom investeren wij continu in het verbeteren van veiligheid, duurzaamheid en woonplezier. Bij Bouwinvest kijken we hoe mensen willen leven, wonen en werken. Al meer dan 60 jaar investeren wij pensioengeld van werknemers in de bouw. Wij kennen de vastgoedwereld dan ook door en door. 

Met die kennis en passie - én met een heldere visie op de toekomst - bieden wij woningen voor praktisch elke levensfase; van starters tot senioren die een zorgbehoefte hebben.
We doen ons uiterste best om iedereen diè woning te bieden die het beste past bij zijn of haar wensen.

Elke woning wordt standaard opgeleverd met  een volledig ingerichte keuken, voorzien van  inbouwapparatuur. Hetzelfde geldt voor de badkamer; ook deze is compleet ingericht en afgewerkt met hoogwaardige materialen.
Bouwinvest heeft het onderhoud en beheer van de woningen ondergebracht bij lokale, gespecialiseerde vastgoedmanagers. Zij helpen wanneer er iets aan de woning, of het appartementengebouw, mankeert. Onze huurders kunnen altijd rekenen op een snelle en professionele uitvoering van (groot) onderhoud en reparaties. 

Duurzaam wonen
Bouwinvest is zich bewust van haar grote verantwoordelijkheid als woningfondsbeheerder. We beleggen in woningen voor een langere termijn. We kijken hoe mensen willen leven, wonen en werken. Vanuit dat perspectief dragen we graag bij aan het realiseren van een veilige, CO2-neutrale, duurzame en gezonde leefomgeving. Daar hoort een aardgasloze en energieneutrale portefeuille bij.

Onze nieuwbouwwoningen voldoen aan de hoogste duurzaamheidseisen (GPR) en de woningportefeuille wordt beloond met de hoogste duurzaamheidscore (GRESB). Alle nieuwbouw is hoogwaardig afgewerkt met duurzame en milieuvriendelijke materialen. Een duurzame huurwoning is aantrekkelijk omdat je lage energielasten hebt en geniet van een aangenaam en gezond binnenklimaat.

Daarnaast wordt de bestaande portefeuille waar mogelijk verduurzaamd d.m.v. zonnepanelen, isolatie, ledverlichting en andere duurzame maatregelen. Naast deze aanpassingen aan ‘de stenen’ worden vernieuwingen aangebracht die de algehele leefbaarheid vergroten. Denk daarbij aan AED’s, slimme parkeeroplossingen, groene daken. Bouwinvest is ook al vele jaren actief ondersteuner van Homeplan.

Onderzoek en monitoring
Bouwinvest hecht grote waarde aan de mening en input van onze eigen huurders. We beschikken over een huurderspanel met ruim 2.000 huurders dat jaarlijks meerdere malen wordt geconsulteerd over verschillende onderwerpen zoals woningvoorkeuren, mobiliteit, leefomgeving en we voeren een jaarlijks terugkerend onderzoek uit naar duurzaamheid binnen Bouwinvest. Tevens vindt er jaarlijks een huurderstevredenheidsonderzoek plaats. We leggen ieder jaar verantwoording af over onze duurzaamheidsprestaties in onze jaarverslagen.

 

meer

Kantoorruimte

Bouwinvest heeft de verhuur en het beheer van kantoorruimte uitbesteed aan vastgoedmanagers verspreid over Nederland. Bent u op zoek naar kantoorruimte? Neem dan contact op met een van onderstaande Bouwinvest medewerkers over eventuele beschikbaarheid.

Joanne Roozenburg, 06 46313912 (Olympisch Stadion, The Olympic Amsterdam, Valina Amsterdam, De Lairesse Amsterdam, Nieuwe Vaart Utrecht) 
Jan Willem Kos, 020 677 1627 (WTC The Hague, CentreCourt Den Haag, WTC Rotterdam, Maasparc Rotterdam).

Winkelruimte

Bouwinvest heeft de verhuur en het beheer van winkelruimte uitbesteed aan vastgoedmanagers verspreid over Nederland. Bent u op zoek naar winkelruimte? Neem dan contact op met onze assetmanagers retail via 020 6771600. Zij kunnen u in contact brengen met de lokale vastgoedmanager.