Met een betrokken en kennisgedreven team van ruim 200 collega’s werken we dagelijks aan onze missie: een optimaal financieel en maatschappelijk rendement zodat onze klanten hun pensioenen kunnen uitbetalen. Zo creëren wij maatschappelijk én financieel rendement. Wij noemen dat Real Value for Life.

Bouwinvest is een groeiende organisatie die volop in beweging is. De wereld en de samenleving veranderen steeds sneller. Duurzaamheid en technologische ontwikkelingen worden steeds belangrijker in ons vakgebied. Aandeelhouders vinden naast financieel rendement het maatschappelijk rendement steeds belangrijker en vragen om proactieve stakeholder gedreven klantinformatie. 

Bouwinvest is gevestigd in Amsterdam, Sydney en New York. 

Zie hieronder een aantal uitgelichte vacatures. Klik hier voor alle openstaande vacatures.

Uitgelichte vacatures

Portfolio Analyst Listed Investments (Hybride)

Wij zijn op zoek naar een Portfolio Analyst voor onze wereldwijde vastgoedaandelenportefeuille, opererend op het snijvlak van vermogensbeheer en data science.

Bekijk deze vacature

Ontwikkelmanager (Hybride)

We zijn op zoek naar een Ontwikkelmanager die nieuwbouwprojecten ten behoeve van onze portefeuilles tijdens de ontwikkelfase kan leiden.

Bekijk deze vacature

Information & Operational Risk Manager (Hybride)

Bouwinvest is op zoek naar een pro-actieve, ‘hands on’ en enthousiaste Information & Operational Risk Manager die graag werkt voor een groeiende en door verandering gedreven organisatie.

Bekijk deze vacature

Associate Asset Management Operations (Hybride)

Ben jij de 'spin in het web' die ons helpt om de data inzake duurzaamheid in kaart te brengen en vast te leggen zodat we kunnen sturen op onze duurzaamheid ambities? Door de toename van gegevens op het gebied van duurzaamheid zoeken we een nieuwe collega met affiniteit met data, & vastgoedmanagement processen.

Bekijk deze vacature

Contact

Chantal Halsema
HR Business Partner
Helma Oussoren
HR Business Partner

“De bedrijfscultuur van Bouwinvest is open en warm. Er is veel aandacht voor je zakelijke én persoonlijke ontwikkeling."

Floris Mathlener Portfolio Analyst

Nieuwsbrief