Werken bij Bouwinvest

Met een betrokken en kennisgedreven team van 200 collega’s werken we dagelijks aan onze missie: een optimaal financieel en maatschappelijk rendement zodat onze klanten hun pensioenen kunnen uitbetalen. Met een wereldwijde beleggingsportefeuille van € 12 miljard zijn we een van de grootste institutionele vastgoedbeleggers van Nederland. Groot genoeg om het verschil te maken, klein genoeg om persoonlijk te blijven.

Bouwinvest is volop aan het groeien en altijd op zoek naar verbetering. Betrokken en resultaatgedreven medewerkers zijn onmisbaar om ook in de toekomst het verschil te kunnen maken. Bij ons heb je zelf invloed op hoe je je functie invult en draag je bij aan projecten die ertoe doen.  We vinden het dan ook vanzelfsprekend dat je veel ruimte en verantwoordelijkheid krijgt om resultaten te behalen. Met aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling.


Solliciteren?
Bekijk hier onze vacatures. Mocht jouw baan hier niet bij staan, kun je altijd een open sollicitatie sturen naar hr@bouwinvest.nl.

Vacatures

Wij hebben op het moment 2 openstaande vacatures

Business Analist

Bouwinvest is een groeiende organisatie die continu in beweging. Dat vraagt veel van onze afdeling Midoffice die een centrale rol speelt bij alle directe Nederlandse vastgoedactiviteiten.

Bekijk deze vacature

Technical Manager

Om bij te dragen aan het verder verduurzamen van onze portefeuille is Bouwinvest op zoek naar een Technical Manager voor het Office Fund.

Bekijk deze vacature

“De bedrijfscultuur van Bouwinvest is open en warm. Er is veel aandacht voor je zakelijke én persoonlijke ontwikkeling."

Floris Mathlener Trainee