Werken bij Bouwinvest

Onze 160 gedreven professionals zijn de drijvende kracht achter ons succes. Vanuit een betrokken en kennisgedreven team met een passie voor vastgoed werken we gezamenlijk aan één doel: optimaal rendement behalen voor onze klanten. Bouwinvest is volop in beweging en altijd op zoek naar verbetering. We vinden het dan ook vanzelfsprekend dat je veel ruimte en verantwoordelijkheid krijgt om resultaten te behalen. Met aandacht voor een gezonde balans tussen werk en privé.


Onlangs werd Bouwinvest uitgeroepen tot beste werkgever van Nederland (categorie Financiële dienstverlening). Op het gebied van bevlogenheid en betrokkenheid van haar medewerkers scoren we een ruime 8 en dat merk je direct als je met ons in contact komt. Een persoonlijke benadering met aandacht voor jou als persoon. Niet in de laatste plaats omdat persoonlijke ontwikkeling en een goede beloning voor jouw inspanningen voor ons heel normaal zijn.

Solliciteren?
Bekijk hier onze vacatures. Mocht jouw baan hier niet bij staan, kun je altijd een open sollicitatie sturen naar hr@bouwinvest.nl.

meer

Contactpersonen HR

Dolf van der Post
HR Executive

Vacatures

Advisor Market Communication

Om nog beter te kunnen voldoen aan de wensen van onze huurders zijn wij op zoek naar een Advisor Market Communication voor onze groeiende Nederlandse vastgoedportefeuille.

Bekijk deze vacature

Business Innovator

Om innovaties te realiseren voor onze Nederlandse vastgoedportefeuille is Bouwinvest op zoek naar een resultaatgerichte Business Innovator.

Bekijk deze vacature

Trainee

Traineeship bij Bouwinvest – de vliegende start van je carrière!

Bekijk deze vacature