Met een betrokken en kennisgedreven team van ruim 200 collega’s werken we dagelijks aan onze missie: een optimaal financieel en maatschappelijk rendement zodat onze klanten hun pensioenen kunnen uitbetalen. We beleggen voor de lange termijn en beheren wereldwijd € 14,1 miljard (HY 2021) in de diverse vastgoedsectoren. We dragen door ons vermogensbeheer bij aan een duurzame, leefbare, toegankelijke stedelijke omgeving en het verbeteren van pensioenuitkeringen. Zo creëren wij maatschappelijk én financieel rendement. Wij noemen dat Real value for life.

Bouwinvest is een groeiende organisatie die volop in beweging is. De wereld en de samenleving veranderen steeds sneller. Duurzaamheid en technologische ontwikkelingen worden steeds belangrijker in ons vakgebied. Aandeelhouders vinden naast financieel rendement het maatschappelijk rendement steeds belangrijker en vragen om proactieve stakeholder gedreven klantinformatie. Bovendien maakt Bouwinvest een transitie door naar multiclient manager. Om verder te groeien is het aantrekken van funding van nieuwe (internationale) investeerders essentieel. 

Het hoofdkantoor van Bouwinvest is gevestigd in Amsterdam. Vanwege onze groei heeft Bouwinvest recent kantoren in Sydney (2019) en New York (2020) geopend. 
Solliciteren?
Bekijk hier onze vacatures. Mocht jouw baan hier niet bij staan, kun je altijd een open sollicitatie sturen naar hr@bouwinvest.nl.

Vacatures

Wij hebben op het moment 6 openstaande vacatures

Associate Strategy & Operations

Onze relatief nieuwe afdeling Strategy & Operations is op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega Associate Strategy & Operations.

Bekijk deze vacature

Data Strategy Consultant

Onze relatief nieuwe afdeling Strategy & Operations is op zoek naar een gedreven en ervaren Data Strategy Consultant die Bouwinvest gaat helpen om de inzet van data naar een hoger niveau te tillen.

Bekijk deze vacature

Marketing & Communicatie Adviseur

Klantgericht, communicatief sterk, creatief en innovatief, een breed netwerk, commercieel ingesteld, daadkrachtig en affiniteit met verhuur van woningen en het continu vergroten van de klanttevredenheid? Super! Dan pas jij perfect bij het team Vastgoed Marketing & Communicatie (VGMC) van Bouwinvest. Het team ondersteunt alle vastgoedfondsen van Bouwinvest op het gebied van marketing en communicatie. Eén van de speerpunten van het team, dat naast jou uit nog vier medewerkers bestaat, is het optimaliseren van de klantreis en de contactmomenten met onze klant.

Bekijk deze vacature

Business Controller

Klaar voor een volgende stap in je financiële loopbaan? Binnen het team van Corporate Control & Reporting zoeken we een ervaren Business Controller die overtuigt.

Bekijk deze vacature

Financial Controller

Klaar voor een volgende stap in je financiële loopbaan? Binnen het team van Corporate Control & Reporting zoeken we een ervaren Financial Controller die het verhaal achter de cijfers kent.

Bekijk deze vacature

Associate Portfolio Management

Wij zijn op zoek naar een pro-actieve en enthousiaste collega die onze teams Europa en Azië komt versterken, deze afdelingen maken integraal onderdeel uit van de business unit International Investments.

Bekijk deze vacature

“De bedrijfscultuur van Bouwinvest is open en warm. Er is veel aandacht voor je zakelijke én persoonlijke ontwikkeling."

Floris Mathlener Portfolio Analyst

Nieuwsbrief