Mensen

Dick van Hal 2

Dick van Hal

Chief Executive Officer

+31 20 677 1611

Dick van Hal is Chief Executive Officer van Bouwinvest sinds zijn benoeming op 1 maart 2008. Van 1999 tot dat moment heeft hij diverse bestuursfuncties bekleed bij Syntrus Achmea Vastgoed, waaronder Managing Director en CEO. Dick is zijn carrière begonnen bij Centraal Beheer Beleggingen en Staal Bankiers. Hij heeft Investment Management (VBA) gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Naast zijn positie bij Bouwinvest is hij vicevoorzitter van de Vereniging van Institutionele Beleggers in Vastgoed (IVBN).

Allard van Spaandonk 1

Allard van Spaandonk

Chief Investment Officer Dutch Investments

+31 20 6771614

Allard van Spaandonk is op 1 november 2008 bij Bouwinvest begonnen als directeur Asset Management. Sinds 1 januari 2013 is hij als Chief Investment Officer Dutch Investments verantwoordelijk voor beleggingen in Nederlands vastgoed. Hij was eerder directeur Woning- en Winkelbeleggingen bij Syntrus Achmea Vastgoed en Hoofd Woninghypotheken bij Achmea Vastgoed. Hij begon zijn carrière in het vastgoed in 1986 bij ABP Hypotheken.

Stephen Tross 1

Stephen Tross

Chief Investment Officer International Investments

+ 31 20 677 1764

Stephen Tross is op 1 september 2010 benoemd tot Chief Investment Officer International Investments. Hij startte in 2009 bij Bouwinvest als ad-interim COO Internationale Investeringen. Daarvoor werkte Stephen in de vastgoedcontrolepraktijk van KPMG Accountants N.V. en PricewaterhouseCoopers in Nederland, New York en Londen. Hij studeerde bedrijfseconomie aan de Hogeschool Utrecht en vervolgens accountancy aan het NIvRA-Nyenrode. Stephen is professioneel lid van het British Institution of Chartered Surveyors en lid van van de management board van ANREV.

Arno van Geet 2

Arno van Geet

Chief Financial and Risk Officer

+31 20 677 1615

Arno van Geet is op 1 oktober 2014 toegetreden tot Bouwinvest als Chief Financial and Risk Officer. Daarvoor heeft Arno gedurende zijn gehele carrière uitsluitend in de financiële sector gewerkt, onder meer in diverse managementfuncties bij Interpolis en Westland Utrecht Hypotheekbank, als laatste als Chief Financial Officer bij Allianz Nederland. Hij is verantwoordelijk voor financieel beheer en risicomanagement, de financiële verslaglegging, rapportages, corporate control, de interne auditfunctie, bedrijfsprocesbeheer, IT en research. management, IT and research. Hij studeerde rechten aan de Universiteit Utrecht.

RvC Kees Beuving 2

Kees Beuving

Voorzitter Raad van Commissarissen

De heer Beuving, die op 22 augustus 2014 is toegetreden, heeft een lange bancaire achtergrond. Tot 2012 is hij voorzitter van de Raad van Bestuur van Friesland Bank geweest, daarvoor heeft hij jarenlang diverse functies in de Raad van Bestuur van Fortis Bank Nederland vervuld, waaronder voorzitter van 2002 tot 2006.

RvC Carolien Gehrels 3

Carolien Gehrels

Lid Raad van Comissarissen

Mevrouw Gehrels was tot medio 2014 Wethouder van de Gemeente Amsterdam. Zij heeft dit twee periodes van vier jaar gedaan. Momenteel is zij European Director Big Urban Clients bij Arcadis waar zij onder andere City Executive voor Amsterdam en Rotterdam is.

RvC Jan van der Vlist 2

Jan van der Vlist

Lid Raad van Comissarissen

De heer Van der Vlist was tot 2011 Hoofd Investment Management, Managing Director bij NIBC Bank. Daarvoor was hij werkzaam bij PGGM, onder meer als Director Structured Investments.

RvC Roel Wijmenga 4

Roel Wijmenga

Lid Raad van Commissarissen

De heer Wijmenga heeft een achtergrond in de verzekeringswereld. Hij heeft diverse financieel bestuurlijke functies vervuld bij onder andere AMEV, Interpolis en Eureko/Achmea. In zijn laatste functie was hij CFO bij ASR Verzekeringen.

Jan-Thijs Koster 3

Jan-Thijs Koster

Research Manager Dutch residential and health care markets

+31 (0)6 52587014 j.koster@bouwinvest.nl
Joep Arts 1

Joep Arts

Research Manager Dutch residential and international markets

+31 (0)6 13371622 j.arts@bouwinvest.nl