Dick van Hal 2

Dick van Hal

Chief Executive Officer

+31 20 677 1611

Dick van Hal is Chief Executive Officer van Bouwinvest sinds zijn benoeming op 1 maart 2008. Van 1999 tot dat moment heeft hij diverse bestuursfuncties bekleed bij Syntrus Achmea Vastgoed, waaronder Managing Director en CEO. Dick is zijn carrière begonnen bij Centraal Beheer Beleggingen en Staal Bankiers. Hij heeft Investment Management (VBA) gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Naast zijn positie bij Bouwinvest is hij voorzitter van de Vereniging van Institutionele Beleggers in Vastgoed (IVBN).

Rianne Vedder_kl.JPG

Rianne Vedder

Chief Financial & Risk Officer

+31 20 677 1615

Rianne is verantwoordelijk voor de Financial Shared Services van Bouwinvest. Hieronder vallen Control & Reporting, Risk Management, Accounting & Financial Property Services, Tax, Business Technology & Process Management en Research & Strategic Advisory. Rianne was voorheen partner bij EY Financial Services Advisory en medeverantwoordelijk voor de groei en verdere ontwikkeling van de adviespraktijk van de EY-organisatie. Daarnaast adviseerde ze cliënten in de financiële sector en leidde zij transformatietrajecten op het gebied van finance & control, governance, integraal riskmanagement en IT oplossingen. Daarvoor bekleedde ze diverse functies binnen EY Financial Services en Capgemini.

Allard van Spaandonk 1

Allard van Spaandonk

Chief Investment Officer Dutch Investments

+31 20 6771614

Allard van Spaandonk is op 1 november 2008 bij Bouwinvest begonnen als directeur Asset Management. Sinds 1 januari 2013 is hij als Chief Investment Officer Dutch Investments verantwoordelijk voor beleggingen in Nederlands vastgoed. Hij was eerder directeur Woning- en Winkelbeleggingen bij Syntrus Achmea Vastgoed en Hoofd Woninghypotheken bij Achmea Vastgoed. Hij begon zijn carrière in het vastgoed in 1986 bij ABP Hypotheken. Van Spaandonk is lid van het bestuur van de NEPROM.

Stephen Tross 1

Stephen Tross

Chief Investment Officer International Investments

+ 31 20 677 1764

Stephen Tross is op 1 september 2010 benoemd tot Chief Investment Officer International Investments. Hij startte in 2009 bij Bouwinvest als ad-interim COO Internationale Investeringen. Daarvoor werkte Stephen in de vastgoedcontrolepraktijk van KPMG Accountants N.V. en PricewaterhouseCoopers in Nederland, New York en Londen. Hij studeerde bedrijfseconomie aan de Hogeschool Utrecht en vervolgens accountancy aan het NIvRA-Nyenrode. Stephen is professioneel lid van het British Institution of Chartered Surveyors en lid van van de management board van ANREV.

JosNijhuis.jpg

Jos Nijhuis

Voorzitter raad van commissarissen

RvC voorzitter Jos Nijhuis (1957) was van 2009 tot 2018 CEO van de Royal Schiphol Group. Vanaf 2009 tot 2017 bekleedde hij commissariaten in de financiële dienstverlening bij AON Group Nederland B.V. en SNS Reaal NV/Volksbank N.V. Voordat Jos bij Schiphol Group aantrad, vervulde hij diverse functies bij PWC, waarvan de laatste 7 jaar als CEO Nederland.

JosvanLange.jpg

Jos van Lange

Lid raad van commissarissen

Het aandachtsgebied van Jos van Lange (1956) ligt op het gebied van finance, risk, control en compliance in combinatie met vastgoed. Hij is binnen de RvC voorzitter van de audit- en risk commissie. Van 1980 tot en met 2017 werkte Jos in diverse functies bij Rabobank Nederland en Rabo Vastgoed Groep. De laatste jaren bij Rabo Vastgoed Groep, van 2006 tot 2013 was hij CFRO en van 2013 tot 2017 CEO.

Wendy_Verschoor-kl

Wendy Verschoor

Lid raad van commissarissen

Wendy Verschoor is een vastgoedspecialist en -bestuurder met 20 jaar ervaring in het adviseren van klanten op het gebied van vastgoed- en asset management. Sinds april 2018 runt Wendy Verschoor haar eigen adviespraktijk op het gebied van strategie, leiderschap en governance. Hiervoor was zij als bestuurder actief bij CBRE Nederland als Head of Client Care en bij Arcadis Nederland als directeur Gebouwen. Daarvoor was zij als director Real Estate Advisory verantwoordelijk voor de vastgoedadviespraktijk van PwC Nederland. Van 2012 tot 2018 was zij voorzitter van RICS Nederland. Tevens is zij docent aan de Amsterdam School of Real Estate en TIAS School for Business and Society.

Jan-Thijs Koster 3

Jan-Thijs Koster

Research Manager Dutch residential and health care markets

+31 (0)6 52587014 j.koster@bouwinvest.nl
Joep Arts 1

Joep Arts

Research Manager Dutch residential and international markets

+31 (0)6 13371622 j.arts@bouwinvest.nl