Huren

Bouwinvest besteedt de verhuur van woningen, winkels en kantoren uit aan lokale verhuurmakelaars en/ of vastgoedmanagers. De vastgoedmanager (beheerder) is tevens verantwoordelijk voor het beheer van het vastgoed.

Mensen

We zijn er van overtuigd dat mensen het verschil maken bij Bouwinvest. We doen dan ook onze uiterste best om een goede werkgever te zijn en stimuleren mensen om hun talenten te ontwikkelen en die binnen Bouwinvest ten volle te benutten. Onze hele organisatie en ons succes, is gebaseerd op teamwork.

Carrière

Onze 160 gedreven professionals zijn de drijvende kracht achter ons succes. Vanuit een betrokken en kennisgedreven team met een passie voor vastgoed werken we gezamenlijk aan één doel: optimaal rendement behalen voor onze klanten. Bouwinvest is volop in beweging en altijd op zoek naar verbetering. We vinden het dan ook vanzelfsprekend dat je veel ruimte en verantwoordelijkheid krijgt om resultaten te behalen. Met aandacht voor een gezonde balans tussen werk en privé.

Business Intelligence Architect

Om bij te dragen aan onze groei en de verdere optimalisatie van onze processen is Bouwinvest op zoek naar een ervaren en proactieve Business Intelligence Architect.

Jaarverslagen

De jaarverslagen van Bouwinvest en de fondsen zijn volledig online toegankelijk en tevens te downloaden in pdf formaat.

Nieuwsbrief

Aanmelden Bouwinvest nieuwsbrief