03 juni 2024

Deel dit op:

Paul van Stiphout is per 1 juni 2024 aangesteld als Fund Manager Dutch Residential Investments nadat hij deze functie op interim basis heeft vervuld. Hij is daarmee verantwoordelijk voor het beleggingsbeleid en fondsbeheer van het Bouwinvest Dutch Institutional Residential Fund.

Paul heeft veel kennis opgedaan van vastgoedinvesteringen in verschillende regio's, waaronder Europa, Noord-Amerika en Azië. Hij heeft daarnaast ervaring met diverse vastgoedcategorieën, zoals woningen, winkels, kantoren, mixed-use en logistiek. Eerder was hij Fund Manager bij Catella van het European Residential  Fund III. Daarvoor werkte hij als Global Portfolio Manager en Deputy Fund Manager bij CBRE Investment Management binnen het Indirect Private Real Estate team. Paul deed bovendien waardevolle ervaring op bij APG Asset Management, Doctors Pension Funds Services en Sweco.

“Wij zijn verheugd om Paul van Stiphout te verwelkomen in het team,” zegt Allard van Spaandonk, Chief Investment Officer Dutch Investments, bij Bouwinvest. “Zijn uitgebreide ervaring zal ongetwijfeld bijdragen aan het optimaliseren van het fonds. Hij wordt verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van het Residential Fund voor institutionele beleggers die solide en duurzaam willen investeren in de Nederlandse woningmarkt.”

Nieuwsbrief