13 februari 2018

Deel dit op:

Het Bouwinvest Residential Fund heeft als doel om voor €600 miljoen woningen aan te kopen tussen nu en 2020. Om deze groeidoelstelling waar te maken, is het acquisitieteam van het woningfonds herschikt en versterkt.

Voor de nieuwe acquisities kijkt Bouwinvest vooral naar stedelijke gebieden, zoals de Holland Metropole, de Brabantse stedenrij en de regio’s Arnhem, Nijmegen en Zwolle. Het fonds richt zich op duurzame vrije sector huurwoningen in het midden- en duurdere segment voor een brede doelgroep.

Het acquisitieteam van het woningfonds is daarom versterkt:

Christian Schouten is benoemd tot Team Coördinator Acquisition Residential. Hij werkt al een aantal jaar in het team en zal in deze nieuwe functie het acquisitieteam van het Bouwinvest Residential Fund aansturen. Hij is ook verantwoordelijk voor de acquisitiedoelen in Amsterdam, Utrecht en Oost-Nederland.

Casper Hulsman is de nieuwste aanwinst in het team. In de functie van Acquisition Manager Residential zal hij ervoor zorgen dat het woningfonds de groeidoelstellingen in Den Haag, Leiden en het westen van Noord-Holland haalt. Hulsman stroomt door binnen Bouwinvest, waar hij ruim 10 jaar werkzaam was als ontwikkelmanager. Eerder werkte hij in vergelijkbare functies bij AM en Kristal.

Het team bestaat verder nog uit Hielke Bokma (verantwoordelijk voor Rotterdam, Delft en de Brabantse stedenrij) en de commercial assistents Remco Winia en Maurits Jongebreur.

Nieuwsbrief