23 juli 2018

Deel dit op:

Vorige week ontvingen 70 nieuwe huurders de sleutel van hun woning in het project Ivens Studio’s op IJburg. Met de Ivens Studio’s voegt Bouwinvest appartementen in het middenhuursegment toe aan de Amsterdamse woningmarkt. De aanvangshuren van een groot gedeelte van de studio’s liggen namelijk onder de € 800 per maand. Daarnaast is, net als bij het project De Werf, een pilot gestart met lagere inkomenseisen.


Het gebouw bestaat in totaal uit 125 studio’s van gemiddeld 46 vierkante meter, zowel koop als huur. In de directe omgeving van het gebouw is een ruim aanbod van dagelijkse voorzieningen, de bereikbaarheid per auto is goed en hartje Amsterdam ligt op 10 minuten afstand met de tram. Het complex is ontwikkeld en gebouwd door de Bouwcombinatie SBB/De Nijs en zal worden beheerd door Verwey Vastgoed.

De 70 huurstudio’s hebben een ruime woon-/slaapruimte en luxe keuken. Door de grote ramen in de woonkamer zijn alle studio’s erg licht. In de zon zitten kan op de privé balkons of bijvoorbeeld op één van de drie grote gezamenlijke (dak)terrassen met mooie uitzichten over het IJmeer en IJburg. Er is daarnaast nagedacht over slim ruimtegebruik. Bij wijze van proef hebben enkele huurders de mogelijkheid om een speciaal ontwikkeld bed- en kastmeubel (smartcube) af te nemen.

Nieuwsbrief