20 september 2017

Deel dit op:

Michiel de Bruine, Director Dutch Residential Investments bij Bouwinvest, is benoemd tot bestuurslid van de Urban Land Institute (ULI) Nederland. Het Instituut geeft leiding en sturing in het verantwoord gebruik van land en de creatie en ondersteuning van bloeiende gemeenschappen, overal ter wereld.

De nationale afdelingen van ULI organiseren lokale evenementen en activiteiten. Er zijn 14 Europese afdelingen, die publieke en private stakeholders samenbrengen. Het doel hiervan is om oplossingen en consensus te vinden in vraagstukken rondom landgebruik en bebouwing. De nationale afdelingen bieden kansen om lokaal beleid te beïnvloeden door de uitwisseling van kennis tussen experts uit het bedrijfsleven en beleidsmakers. Dit gebeurt onder andere tijdens educatieve forums, conferenties en projectbezoeken.

Michiel de Bruine zegt: “Ik ben vereerd dat ik bestuurslid van de Urban Land Institute in Nederland word. De organisatie staat aan de bron van nieuwe ideeën over landgebruik en sluit hiermee goed aan op mijn functie binnen Bouwinvest. Ik kijk er naar uit om wederzijdse kennis te delen binnen het omvangrijke netwerk van ULI.”

Nieuwsbrief