30 mei 2017

Deel dit op:

De laatste huurappartementen van Zijdebalen zijn verkocht aan Bouwinvest. Op de Provada werd er geproost op de goede samenwerking tussen Bouwinvest en Hurks en Van Wijnen en werd de verkoop van 52 appartementen in het vierde en laatste woonblok van Zijdebalen ondertekend.

“Zijdebalen is een voorbeeldproject van een goede samenwerking”, aldus Mohamed Ghelali, ontwikkelingsmanager bij Bouwinvest. Begin juli dit jaar starten Hurks en Van Wijnen met de realisatie van het vierde woonblok. Theo Rook (directeur Van Wijnen West) en Rick van Heumen (directeur Hurks bouw & vastgoedontwikkeling) zijn verheugd: “We zijn trots op het eindresultaat van de eerste twee opgeleverde woonblokken en op wat we samen met alle betrokken partijen in zo’n korte tijd hebben bereikt.” Medio 2019 verwachten we dat Zijdebalen geheel opgeleverd is.  De koopwoningen zijn inmiddels bijna allemaal verkocht. De vrije sector huurappartementen worden verhuurd door Bouwinvest en de sociale huurappartementen door Mitros.



Zijdebalen wordt ontwikkeld en gerealiseerd door Hurks en Van Wijnen en ontstaat op een unieke locatie in Utrecht: aan de Vecht en op de rand van het historische centrum. Zijdebalen is een nieuwe woonwijk, bestaande uit bijna 500 woningen, verdeeld over vier woonblokken. De verscheidenheid van woningtypes en het aanbod van zowel koop-, sociale huur- en vrije sector huurwoningen maakt van Zijdebalen een gewilde buurt om in te wonen. Kijk voor meer informatie over het project op de website www.zijdebalen.nl.

Nieuwsbrief