21 november 2017

Deel dit op:

Het studentencomplex Nautique Living in Amsterdam is bekroond met ‘The Class Best New Student Housing Development of the Year Award 2018’. De award is een internationale prijs voor een studentencomplex dat een voorbeeld is in het creëren van de ideale studentenhuisvesting.

Het complex is gekozen omdat het studenten niet alleen huisvest, maar ook doordat het een compleet pakket aan faciliteiten biedt. Nautique Living viel op door het ontwerp, het oog voor detail en omdat het studenten de beste plek biedt waar zij kunnen studeren, zich ontwikkelen en waar zij levenslange herinneringen zullen vormen.

De award is in ontvangst genomen door beheerder Student Experience. Johan Verweij, directeur van Student Experience: ‘’Het winnen van de Award  is een kroon op ons werk. Ik ben zeer trots op deze prijs, die erkenning geeft aan alle activiteiten rondom het project Nautique Living. Een project waarbij de experience van de bewoner centraal staat.’’

Nautique Living

Nautique Living is een modern studentencomplex gelegen op de NDSM werf in Amsterdam Noord en bestaat uit 403 splinternieuwe zelfstandige studentenwoningen met eigen keuken en badkamer. De woningen hebben gemiddeld een vloeroppervlakte van 24 m². De locatie biedt allerlei faciliteiten zoals een gezellige lounge met stijlvolle zithoeken en televisies, wasserette, private dining room, game corner, studieruimte, een sportveld op het dak van het 12 verdiepingen tellende complex. Daarnaast is er 24/7 een locatiebeheerder en/of bewaker aanwezig.

Nautique Living is een ontwikkeling van Student Experience, COD en Borghese Real Estate. Eigenaar van het studentencomplex is het Bouwinvest Residential Fund.

Nieuwsbrief