23 november 2017

Deel dit op:

Het Bouwinvest Dutch Residential Fund heeft 31 appartementen en 23 eengezinswoningen in het Welgelegen Park in Apeldoorn gekocht van Nijhuis Bouw. Het plan is ontwikkeld door OMA Apeldoorn. Met de koop breidt Bouwinvest verder uit in Apeldoorn, waar het al ongeveer 300 woningen in bezit heeft.

“Apeldoorn kent een gezonde vraag naar vrije sector huurwoningen in het middenhuursegment. Bovendien is, zoals de naam al doet vermoeden, de locatie van Welgelegen Park uitstekend. Wij verwachten dat het een gewilde woonplek wordt in Apeldoorn, geschikt voor een brede doelgroep,” zegt Michiel de Bruine, Director Dutch Residential Investments bij Bouwinvest.

Welgelegen Park is gelegen aan het kanaal, vlakbij het centrum van Apeldoorn, en op tien minuten loopafstand van het NS treinstation. Een rustige en groene woonomgeving met alle voorzieningen binnen handbereik. De woningen zijn het sluitstuk van de ontwikkeling Boog en Cluster, waarvan de eerste fase enkele jaren geleden gerealiseerd is.

Alan Bosch, directeur Nijhuis Bouw vestiging Apeldoorn, stelt dat het Welgelegen Park gerealiseerd wordt binnen het beproefde Nijhuis Trento® concept: “Wij merkten dat projectmatige woningbouw en bewonersgericht maatwerk in de praktijk vaak moeilijk samengaan. Met het Trento concept hebben wij hiervoor een goede oplossing. Het is een uniek raamwerk waarin ontwerpen en uitvoeren, producten en processen en kennis en inzicht samenkomen.”

De 31 appartementen variëren in grootte van 63 tot 87 m2. Een deel van de eengezinswoningen wordt levensloopbestendig uitgevoerd met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De woningen worden naar verwachting in de eerste helft van 2019 opgeleverd.

Nieuwsbrief