24 januari 2022

Deel dit op:

Het Bouwinvest Dutch Institutional Retail Fund maakt kans op een GRESB-BREEAM Award 2022 in de categorie Responsible Investment for Large Portfolios. Een mooie waardering voor alle inspanningen van het Retail-team in de afgelopen periode!

Zo scoort Parkweide in Ede zeer goed: een toekomstbestendig winkelcentrum, toegerust om de uitdagingen van klimaatverandering aan te gaan en de risico’s ervan te beperken. Het vastgoed moet wat Bouwinvest betreft vóór 2045 ‘Paris Proof’ zijn: belangrijk voor de gebruikers, de maatschappij en onze investeerders. Door de inspanningen op het gebied van duurzaamheid heeft het fonds in 2021 vijf GRESB-sterren ontvangen. Hiermee behoort het fonds tot de top 20 procent van best presterende vastgoedfondsen ter wereld.

De BREEAM Awards zijn een erkenning van de prestaties van de betrokkenen bij de specificatie, het ontwerp, de bouw en het beheer van BREEAM-gecertificeerde gebouwen. Tijdens het BREEAM Summit op 22 maart zal de award overhandigd worden. Kijk voor meer informatie ook op https://www.breeam.com/awards/.

Nieuwsbrief