11 december 2020

Deel dit op:

In een driedelige webinarserie van ANREV, vertelt Marleen Bosma, Head of Research & Strategic Advisory, hoe Bouwinvest data analyse in de organisatie heeft geïncorporeerd. In de webinars vertelt Marleen hoe Bouwinvest tot de data analyse strategie is gekomen, hoe het data warehouse in elkaar zit én hoe het wordt gebruikt in besluitvorming.

In het eerste deel legt Marleen uit waar Bouwinvest qua data analyseniveau vandaan komt en welke strategische keuzes het gaandeweg heeft gemaakt. De andere webinars vinden plaats op 3 november en 1 december 2020. 

Bekijk het eerste deel van de webinar terug via onderstaande YouTube-video.

In het tweede deel gaan Marleen Bosma en Jeroen Beimer in op hoe data analytics geïmplementeerd kan worden in een organisatie. Ze bespreken hoe je een datateam samenstelt, welke positie het in de organisatie kan hebben en hoe het implementatieproces eruit ziet. Samen leggen ze uit hoe Bouwinvest dat proces heeft doorlopen. Bekijk het tweede deel van de webinar terug via onderstaande YouTube-video:

Het derde deel staat in het teken van data analyse op het gebied van ESG. Marleen Bosma en Micha Reusen geven een introductie van onze ESG strategie, targets en performance. Ook bespreken ze het combineren van maatschappelijk en financieel rendement. Ten slotte gaan ze in op data analyse rondom ESG en klimaatverandering. Bekijk het derde deel van de webinarserie terug via onderstaande YouTube-video:

Nieuwsbrief