25 maart 2020

Deel dit op:

De maatregelen vanuit de overheid om het coronavirus in te dammen zijn ingrijpend en de impact wordt voor iedereen voelbaar. Als huurder van Bouwinvest bent u mogelijk financieel getroffen. Om u als huurder enigszins te helpen, hebben we maatregelen genomen. Ook proberen wij onze service en dienstverlening zo goed mogelijk op peil te houden. Daarom informeren wij u graag over onderstaande.

Huurbetalingen

Bent u een huurder van een woning, kantoor, winkel, hotel of zorgvastgoedcomplex? Wij realiseren ons dat u op de korte termijn financieel getroffen kan worden door de gevolgen van de maatregelen van het coronavirus. Wij willen helpen waar dat kan. Dus komt u onverhoopt in de financiële problemen, neem dan contact op met ons via klantenservice@bouwinvest.nl. Onze collega’s helpen u graag verder.

Extra schoonmaak algemene ruimte in uw gebouw

Wij zullen in de komende periode de algemene ruimten in ons vastgoed extra laten reinigen, denk bijvoorbeeld aan deurklinken en liftknoppen. De kosten voor deze extra werkzaamheden nemen wij voor onze rekening en zullen niet doorbelast worden in de servicekosten.

Mocht u vragen, klachten of suggesties hebben over onze dienstverlening dan kunt u altijd contact opnemen met uw vastgoedmanager of Bouwinvest via klantenservice@bouwinvest.nl.

Nieuwsbrief