19 juni 2020

Deel dit op:

“Als langetermijnbelegger moet je door de crisis kijken. Want de langetermijntrends waar we onze strategie op baseren blijven gelijk. Daaronder ook de noodzakelijke verduurzaming van onze maatschappij,” aldus Dick van Hal over het ondertekenen van het statement ‘Dutch businesses endorse sustainability in COVID-19 recovery’. Bijna 250 Nederlandse bedrijven tekenden net als Bouwinvest dit statement, waarin zij pleiten om duurzaamheid mee te nemen in de herstelplannen nu de COVID-19 crisis zich ontvouwt. Ook de Nederlandse overheid zal daar een belangrijke rol in moeten spelen.

In het statement roepen leden van de Dutch Sustainable Growth Coalition (DGSC), gesteund door een brede coalitie van Nederlandse bedrijven, op om in de herstelplannen van de COVID-19 crisis duurzaamheid een centrale rol te geven. Dick van Hal zegt: “Deze doelstelling past Bouwinvest. Investeren in duurzaam vastgoed is voor ons één van de manieren om te zorgen dat ons vastgoed ook op de lange termijn aantrekkelijk is. Zo werken wij bijvoorbeeld aan een CO2-neutrale vastgoedportefeuille in 2045.”

In de Dutch Sustainable Growth Coalition zijn bedrijven verenigd die naar duurzame groei streven door financiële winst te combineren met ontwikkelingen op maatschappelijk gebied. Lees het hele statement op de website van de Dutch Sustainable Growth Coalition.

 

 

Nieuwsbrief