20 november 2019

Deel dit op:

Deze week is Hotel Boat & Co officieel overgedragen aan het Bouwinvest Hotel Fund. Boat & Co biedt een vernieuwend hotelconcept met 82 ruime hotelappartementen, horeca, spa en gym. Met de architectuur van het gebouw wordt een goede verbinding gemaakt met de geschiedenis van de Spaarndammerbuurt. Het ontwerp is van Kollhoff & Pols Architecten.

Boat & Co ligt op een prominente plek in de Houthaven in Amsterdam. Een gebied met een rijke historie. Dé nieuwe buurt van Amsterdam. Ooit een van de belangrijkste handelshavens ter wereld. Nu wordt het gebied getransformeerd tot een levendige groene eilanden-wijk. Een woon- en werkgebied met een grote diversiteit aan gebouwen en gebruikers. Het gebied krijgt het karakter van een echte Amsterdamse wijk.

Bouwinvest streeft naar een diverse leefomgeving in de stad. De ontwikkeling van Houthaven is daar een mooi voorbeeld van. Naast het Hotel Fund is Bouwinvest al vertegenwoordigd in deze wijk met het Residential en Healthcare Fund met respectievelijk het markante appartementengebouw Pontsteiger en het woon-zorgcomplex Life. 

Het Bouwinvest Dutch Hotel Fund is een beleggingsfonds dat wij beheren voor bpfBOUW. Hotels vormen inmiddels een belangrijke beleggingscategorie die zich heeft bewezen als een solide markt met een aantrekkelijk rendement. Bouwinvest heeft hotels in Amsterdam en Den Haag en heeft de doelstelling om de  komende jaren te groeien. Daarbij focussen we op de 10 grootste steden van Nederland.

Nieuwsbrief