17 april 2019

Deel dit op:

Het Bouwinvest Residential Fund heeft 90 appartementen gekocht op het Simon Stevin kazerneterrein in Ede. Het project maakt onderdeel uit van het ontwikkelgebied de Veluwse Poort, waar het Residential Fund eerder al investeerde in het Elias Beeckman kazerneterrein.

Het project Simon Stevin ligt op het gelijknamige kazerneterrein aan de oostzijde van Ede, midden in het groen van de Veluwe. In de directe omgeving ligt het treinstation Ede-Wageningen, de snelwegen A12 en A30 en op loopafstand bevinden zich dagelijkse voorzieningen. De appartementen van tussen de 87 m² en 132 m² zijn verdeeld over drie gebouwen. Ze worden verhuurd in het vrije sector huursegment, waarvan 20 in het middenhuursegment.

“Door de uitstekende ligging en goede bereikbaarheid is Ede een aantrekkelijke woonplaats voor veel mensen. Wat ontbreekt is een ruim aanbod van vrije sector huur- en middenhuurwoningen terwijl de vraag groot is. Ik ben dan ook erg enthousiast dat wij, met de projecten Simon Stevin en Elias Beeckman, in totaal ruim 154 woningen aan de portefeuille in Ede kunnen toevoegen,” aldus Michiel de Bruine, Director Dutch Residential Investments bij Bouwinvest.

De Bunte Vastgoed is de ontwikkelaar van het plan en Bouwbedrijf Van Grunsven zorgt voor de turn-key realisatie van de gebouwen. De oplevering staat gepland tussen het vierde kwartaal van 2020 en het eerste kwartaal van 2021.

Nieuwsbrief