30 november 2018

Deel dit op:

De bouw van up:town heeft het hoogste punt bereikt. De nieuwe eyecatcher op het Rotterdamse Wijnhaveneiland is nu 107 meter hoog. Daarmee is up:town één van de 15 hoogste torens van Rotterdam.

Wonen boven alles
De woontoren kent straks 34 verdiepingen met 178 woningen verdeeld over laagbouw en een toren. Bouwinvest heeft 150 woningen afgenomen. Een deel daarvan wordt verhuurd in het middenhuursegment. De overige appartementen op de bovenste acht verdiepingen zijn verkocht.

Start verhuur
De woonoppervlakte van de huurappartementen varieert van ca. 54 tot 74 m² met één of twee slaapkamers. Elk appartement beschikt over een royaal balkon van gemiddeld 20m² met uitzicht op het Wijnhavengebied, de Leuvehaven, de Maas of het centrum. Elk appartement heeft naast een inpandige berging een extra berging in de laagbouw. Tevens zijn er in de laagbouw vijf stadswoningen, elk met een eigen entree op de begane grond.

Naar verwachting start de verhuur van de appartementen in januari 2019. Dan zijn de plattegronden, beelden en huurprijzen bekend. Tot die tijd kunnen geïnteresseerden zich inschrijven via www.bouwinvest-nieuwbouw.nl.

Upcoming Wijnhavengebied
Met diverse woontorens wordt het Wijnhavengebied sinds eind jaren tachtig nieuw leven ingeblazen. Dit betekent een verdichting van de binnenstad en een mix van de functies wonen, werken, winkelen en uitgaan. Woontorens die op of rond het Wijnhaveneiland al gerealiseerd zijn o.a.: Waterstadtoren (109 meter), Scheepmakerstoren (88 meter), The Red Apple (127 meter) en 100Hoog (106 meter).

Nieuwsbrief