11 juni 2018

Deel dit op:

Bouwinvest heeft op de vastgoedbeurs PROVADA aankopen bekendgemaakt van in totaal 583 vrije sector huurwoningen in Nederland. Daarnaast werd de verhuur van circa 1.800 m2 aan Colliers International in The Olympic Amsterdam aangekondigd.

350 woningen op Hembrugterrein Zaandam

Met ABC Planontwikkeling en L.I.F.E. werd een overeenkomst getekend voor de koop van 350 vrije sector huurwoningen op het Hembrugterrein in Zaandam. Op het terrein komen ongeveer 1.000 woningen in verschillende grootten en prijsklassen. Allard van Spaandonk, CIO Dutch Investments bij Bouwinvest, zegt over de aankoop: “Het Hembrugterrein heeft met al zijn groen, monumentale gebouwen en een bijzondere ligging aan het Noordzeekanaal de mogelijkheden in zich om een voor Nederland uniek woongebied te worden. Een plek waar ook Amsterdammers straks graag willen wonen.”

Portefeuilledeal met VanWonen

Vertegenwoordigers van VanWonen en Bouwinvest sloten een portefeuilledeal, waarbij Bouwinvest 136 woningen heeft gekocht in vier projecten in Groningen, Apeldoorn en Arnhem. Daarnaast heeft Bouwinvest Residential Fund een eerste recht van koop op een vijfde project. Het betreft appartementen en eengezinswoningen in de vrije huursector, waarvan een deel middenhuur is. Onderdeel van de deal is dat VanWonen tegelijkertijd ontwikkelrechten in Zwolle en een grondpositie in Groningen van Bouwinvest Development overneemt.

97 woningen in Hoofddorp

Bouwinvest ondertekende een overeenkomst voor de koop van 97 woningen in Hoofddorp van Van Rhijn Bouw. Het project De Monarch past binnen de groeiambitie van het Bouwinvest Residential Fund in de gemeente Haarlemmermeer om te groeien naar 1.000 woningen in 2020. Met de gemeente is afgesproken dat een deel van de woningen in het middenhuursegment zal worden verhuurd.

Colliers International en Bouwinvest sluiten verhuurtransactie voor The Olympic Amsterdam

Het Bouwinvest Office Fund heeft een overeenkomst getekend met Colliers International voor de verhuur van ca. 1800 m2 kantoorruimte in Building 1962 in The Olympic Amsterdam (de voormalige Citroëngebouwen).

Turn-key koopovereenkomsten voor projecten in Arnhem en Rijswijk Buiten

Voor het Nieuwe A in Arnhem werd met Giesbers een turn-key koopovereenkomst getekend voor 19 eengezinswoningen in de tweede fase van het project. Het Nieuwe A ligt in Malburgen-West. Een wijk die een ware metamorfose ondergaat. De woningen zijn energieneutraal met een EPC-score van 0.

Met Dura Vermeer tekende Bouwinvest een turn-key koopovereenkomst voor het project de Tuinen van Sion in Rijswijk Buiten. Het betreft hier 59 appartementen in de vrije sector huur.

Nieuwsbrief