29 mei 2017

Deel dit op:

Met de aanstelling van Jeroen Jansen (1970) en Jan-Thijs Koster (1990) onderstreept Bouwinvest REIM het belang van research. Met deze aanstellingen versterkt Bouwinvest de mix van ervaring en talent en is het researchteam voorbereid op de verwachte groei van de organisatie. Met een toename van het aantal investeringen waarborgt Bouwinvest dat elke investeringsbeslissing op onafhankelijke en objectieve analyses gestoeld blijft. Hiermee streeft de organisatie naar een optimaal inzicht in de markten.

Jeroen Jansen is in dienst getreden als Senior Marktanalist. Met zijn brede ervaring in de vastgoedbranche is hij een versterking voor het onderzoek naar de (Nederlandse) vastgoedmarkt. Jansen was eerder werkzaam bij vastgoedadviseur Savills, woningbelegger Vesteda en Ahold Vastgoed. Jansen is verbonden aan de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS), waar hij voorzitter is van de vakgroep Research & Innovatie.

Jan-Thijs Koster begint bij Bouwinvest als Junior Marktanalist. Hij zal zich richten op onderzoek naar zorg- en woningvastgoed. Koster komt van de Rijksuniversiteit Groningen, waar hij Real Estate Studies studeerde. Hij specialiseerde zich in commercieel vastgoed en gebiedsontwikkeling. Hij liep stage bij Klépierre als Financial Asset Management Analist.

Bouwinvest verwacht in de komende drie jaar te groeien naar een totaal beheerd vermogen van ruim €11 miljard. De researchafdeling vormt de hoeksteen van het beleggingsproces van Bouwinvest. Het team analyseert Nederlandse en internationale beleggingsmogelijkheden, adviseert de business units en levert nieuwe inzichten en visies op markten. Met deze uitbreiding is Bouwinvest verzekerd van een versterking van de hoognodige researchkwaliteit bij al haar wereldwijde investeringsbeslissingen.

Nieuwsbrief