06 juli 2017

Deel dit op:

Het eerste gebouw van wooncomplex ‘De Werf’ op het voormalige NDSM-terrein in Amsterdam is opgeleverd door Noordas B.V. (een joint venture van COD, Borghese Real Estate en Verweij Mungra Vastgoed). Het gaat om het studentencomplex ‘Nautique Living’ gelegen aan de TT Vasumweg 61-63. Het Bouwinvest Residential Fund heeft het gebouw als onderdeel van ‘De Werf’ turn-key aangekocht.

De Werf

Het totale project bestaat uit 945 huurwoningen en 155 parkeerplaatsen, die in verschillende fases worden opgeleverd. In het voorjaar van 2019 is het geheel naar verwachting gereed. De woningen en parkeerplaatsen zijn verdeeld over acht zelfstandige gebouwen met een grote verscheidenheid aan typen variërend van 24 tot en met 105 vierkante meter. De uitvoering van het gehele project is in handen van Pleijsier Bouw.

Namens COD, Borghese en Verweij Mungra is BNP Paribas Real Estate betrokken als adviseur. NautaDutilh heeft de verkoper juridisch begeleid in deze transactie.

Nautique Living

Nautique Living is een nieuw studentencomplex met 403 zelfstandige studentenwoningen met hotelfaciliteiten volgens het concept Student Experience. Het complex heeft een opvallende gevel van Cortenstaal, dat zich kenmerkt door de roestbruine kleur. Student Experience Beheer verzorgt de verhuur en het dagelijks beheer namens het Bouwinvest Residential Fund.

Nautique Living biedt allerlei faciliteiten, zoals een gezellige lounge met stijlvolle zithoeken en televisies, wasserette, private dining room, game corner en sfeervolle studieruimte. Op het dak, van het 12 verdiepingen tellende complex, is voor de sportieve studenten een sportveld en een heerlijk dakterras met gezellige ligbanken en zitjes.

Nieuwsbrief