08 november 2017

Deel dit op:

Jeroen Beimer (1975) en Joep Arts (1988) zijn gestart op de afdeling Research & Strategic Advisory van Bouwinvest. Beimer en Arts brengen expertise op het gebied van vastgoedanalyse - en strategische advisering mee. Hiermee versterkt Bouwinvest de researchkwaliteit en is het beter in staat om wereldwijde investeringsbeslissingen te nemen.

Jeroen Beimer vervult de rol van Senior Vastgoedbeleggingsstrateeg. Hij adviseert de organisatie op het gebied van portefeuille- en beleggingsvraagstukken en bij het tot stand komen van het beleggingsbeleid. Beimer heeft hierin brede ervaring opgedaan bij onder andere Rabo Real Estate Finance, FGH Bank en Bouwfonds Investment Management.

Joep Arts is aan de slag gegaan als Medior Marktanalist. Eerder werkte Arts bij Stec Groep als adviseur. In die rol werkte hij samen met institutionele beleggers, woningcorporaties en overheden. Binnen Bouwinvest zal hij zich focussen op de Nederlandse woningmarkt en internationale investeringen.

Bouwinvest verwacht in de komende drie jaar te groeien naar een totaal beheerd vermogen van ruim €11 miljard. De afdeling Research & Strategic Advisory is een belangrijke schakel in het beleggingsproces van Bouwinvest. Het team analyseert Nederlandse en internationale beleggingsmogelijkheden, adviseert de business units en levert nieuwe inzichten en visies op markten.

 

Nieuwsbrief