12 september 2017

Deel dit op:

Boy Wesel (1976) is gestart als Manager Strategic Partnerships bij Bouwinvest. In deze rol zal Wesel Bouwinvest vertegenwoordigen in de samenwerking met diverse stakeholders in Nederland.

Met Wesel is Bouwinvest nog beter in staat om de samenwerking met onder meer gemeenten en corporaties op te zoeken en te onderhouden.

Boy Wesel, Manager Strategic Partnerships bij Bouwinvest, zegt: “De verstedelijking en bijbehorende ruimtelijke en maatschappelijke gevolgen zijn voor iedereen dagelijks voelbaar. Als één van de grootste Nederlandse vastgoedbeleggers wil Bouwinvest bijdragen aan deze opgave in samenwerking met partijen betrokken bij stedelijke ontwikkelingen. Ik kijk er naar uit Bouwinvest hierin te vertegenwoordigen.”

“Boy is thuis in de vastgoedmarkt vanuit verschillende perspectieven en heeft ervaring in stedelijke ontwikkeling, gebiedsontwikkeling en de institutionele vastgoedbeleggingswereld. Precies op het snijvlak waar Bouwinvest zich beweegt,” aldus Dick van Hal, directievoorzitter van Bouwinvest.

Bij ingenieursadviesbureau Sweco adviseerde Wesel onder andere institutionele beleggers over uiteenlopende gebiedsontwikkelingsvraagstukken. Hij was daarnaast verantwoordelijk voor het portefeuillemanagement bij diverse institutionele beleggers. Eerder in zijn carrière was Wesel planontwikkelaar bij Sweco. Na zijn opleiding Master City Developer aan de Erasmus Universiteit was hij bij vastgoedontwikkelaar AM verantwoordelijk voor strategisch advies over de ontwikkeling, realisatie en het risicomanagement bij gebiedsontwikkelingen.

Nieuwsbrief