04 jun 2019 - 06 jun 2019

Deel dit op:

Aankomende 15e editie van de Provada staat Bouwinvest weer op de vertrouwde plek in hal 12 stand 25. We verwelkomen je graag op onze stand of zien je bij één van de podia. Bijgaand enkele hoogtepunten van ons programma.


Met trots tonen we deze Provada een skyline vol met duurzame en toekomstbestendige gebouwen uit de Nederlandse en Internationale portefeuilles. Zoals bijvoorbeeld zorghuisvesting, middenhuur woningen en energieneutrale gebouwen. Stuk voor stuk gebouwen die zowel financieel als maatschappelijk rendement creëren. 

De wereld om ons heen verandert snel onder meer door demografische en technologische ontwikkelingen, globalisatie en de vraag naar duurzame, energie neutrale gebouwen neemt toe. Financieel rendement gaat meer en meer hand in hand met maatschappelijk rendement. Deze ontwikkelingen vergen van een langetermijnbelegger een breder perspectief dan enkel het gebouw. Daarom investeren we in leefbare, inclusieve, betaalbare en gezonde leefomgevingen.

Naast de skyline met duurzame gebouwen hebben we nog een echte eyecatcher op de stand: het onlangs aangekochte kantoor in Utrecht, Central Park gemaakt van LEGO.  

Je bent gedurende de gehele beurs van harte welkom op onze Bouwinvest stand en/of tijdens onze netwerkborrels van 17.00 tot 19.00 uur

Nieuwsbrief