14 februari 2024

Deel dit op:

A1 Vastgoed Beleggingen C.V. heeft het winkelpand aan de Muntstraat 19 in Maastricht gekocht van het Bouwinvest Retail Fund. Het pand uit de 19e eeuw in het centrum van de stad wordt gehuurd door internationale damesmodeketen VILA. De verkoop past bij de strategie van het fonds om de portefeuille te optimaliseren.

Het Retail Fund van Bouwinvest richt zich op wijkwinkelcentra voor de dagelijkse boodschappen (Convenience) en de grootste winkelsteden en drukste winkelstraten (Experience). “Wij zijn continue bezig met het optimaliseren van onze portefeuille, zoals bijvoorbeeld het realiseren van herontwikkelingen en het uitvoeren van actief assetmanagement op onze bestaande projecten. Deze transactie is een bewuste stap om de portfolio verder aan te laten sluiten op de strategische doelen,” aldus Collin Boelhouwer, Fund Manager Dutch Retail Investments. In deze transactie is Bouwinvest bijgestaan door Cushman & Wakefield.

Het object Muntstraat 19 in Maastricht past goed in de beleggingsstrategie van A1 Vastgoed. A1 Vastgoed investeert voor de lange termijn in A1-winkelvastgoed in de top 50 steden van Nederland.

Nieuwsbrief