21 juni 2023

Deel dit op:

Jordy Kleemans en Michiel Boonen zijn aangesteld als Business Development Managers binnen de afdeling Client Management bij Bouwinvest. In deze functie zijn zij verantwoordelijk voor de groei van het toevertrouwde kapitaal voor de bestaande fondsen onder management en nieuwe producten.

Bouwinvest beheert op dit moment vijf Nederlandse sectorfondsen voor overwegend Nederlandse pensioenfondsen en verzekeraars. Daarnaast beheert het drie internationale mandaten voor bpfBOUW. Met het oog op de toekomstige ontwikkelingen en de diversiteit van klantbehoeften, heeft Bouwinvest plannen om het productenaanbod te diversifiëren.

Jordy Kleemans stapt over van Savills, waar hij Head of Data, Intelligence & Strategy (DIS) was. Daar was hij verantwoordelijk voor consultancy-activiteiten en het optimaliseren en aansturen van de onderzoeksactiviteiten en dataontwikkeling. Jordy deed eerder ervaring op bij Annexum en Troostwijk.

Michiel Boonen werkte hiervoor bij Colliers, waar hij Director Retail Capital Markets en Head of Retail Practice Group EMEA was. In deze rol was hij verantwoordelijk voor de aan- en verkoop begeleiding van winkelvastgoed in Nederland. Daarnaast zorgde hij voor het beter verbinden van landen en servicelijnen binnen de EMEA regio. Hierdoor werd de dienstverlening uniformer en konden klanten beter bediend worden. Daarvoor werkte Michiel als Business Development Lead bij JLL en als Associate Director Research bij Cushman & Wakefield.  

Marleen Bosma, Chief Client Officer bij Bouwinvest: “Jordy en Michiel nemen een schat aan ervaring en kennis mee op het gebied van klantbediening en vastgoedinvesteringen. Daarmee zijn wij nog beter gepositioneerd om in te spelen op nieuwe kansen in de markt en een bredere klantengroep aan ons te binden. Hun kennis en inzicht zullen ons helpen om het toevertrouwde kapitaal verder te laten groeien en tegelijkertijd te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten.”

Nieuwsbrief