06 februari 2024

Deel dit op:

Bouwinvest heeft Annemarie Maarse benoemd tot Head of Asset Management, met ingang van 1 juni 2024. In deze nieuwe rol is Maarse verantwoordelijk voor al het asset management van de Nederlandse vastgoedbeleggingsportefeuilles van Bouwinvest. Maarse is een doorgewinterde vastgoedprofessional met uitgebreide asset management ervaring bij Achmea Real Estate en Altera Vastgoed.

Bouwinvest heeft in 2023 een aangescherpte strategie geïmplementeerd en dit heeft gevolgen gehad voor de structuur van de organisatie. Asset management wordt anders georganiseerd en daarom is deze nieuwe rol gecreëerd. Tot voor kort was asset management gestructureerd per fonds en nu zal Maarse de overgang naar een gecentraliseerde aanpak leiden gericht op uniformiteit, kostenefficiëntie en flexibiliteit. In deze rol zal zij diverse teams aansturen, zoals Commercial Asset Management, Technical Asset Management, Tenant Experience, Business Innovation, ESG, Property Oversight & Support en Financial Tenant Services.

Maarse maakt de overstap van Achmea Real Estate, waar zij vergelijkbare werkzaamheden verrichtte als Director Asset Management. Zij gaf in deze rol leiding aan de samengevoegde afdelingen Commercieel Vastgoed en Woningen & Zorg. Maarse had daarbij een duidelijke focus op opbrengstenoptimalisatie, kostenbeheersing en duurzaam investeren. Daarvoor werkte Maarse als Head of Asset Management Residential bij Altera Vastgoed.

Allard van Spaandonk, Chief Investment Officer Dutch Investments: “Annemarie heeft leidinggevende ervaring, een vastgoedhart en de drive om zich in te zetten voor maatschappelijke vraagstukken. Ik ben er dan ook van overtuigd dat zij ons gaat helpen om het asset management bij Bouwinvest naar een hoger niveau te tillen.”

Nieuwsbrief