21 augustus 2023

Deel dit op:

Henk-Dirk de Haan is voorgedragen om per 1 oktober 2023 bij Bouwinvest Real Estate Investors te starten als Chief Financial & Risk Officer (CFRO) en zal hiermee Rianne Vedder opvolgen. Henk-Dirk maakt de overstap van a.s.r. real estate, waar hij CFRO is.

Rianne Vedder was sinds 2019 verantwoordelijk voor Finance en Risk Management bij Bouwinvest. Na 4 jaar heeft Rianne besloten een ander pad te kiezen. Met de voorgenomen komst van Henk-Dirk zal Bouwinvest de reeds ingezette koers voortzetten. Mark Siezen, CEO bij Bouwinvest: “Rianne heeft de afgelopen jaren een bijzonder grote rol gespeeld in het verder professionaliseren van Bouwinvest. We zullen haar inzet en betrokkenheid bij Bouwinvest enorm missen. Maar ik ben erg blij als we Henk-Dirk, een doorgewinterde CFRO binnen de wereld van vastgoedvermogensbeheer, als waardig opvolger kunnen verwelkomen.”  

Henk-Dirk was sinds 2012 actief als CFRO bij vastgoedvermogensbeheerder a.s.r. real estate. Binnen deze functie was hij statutair directeur en gaf hij leiding aan circa 35 medewerkers binnen de afdelingen Accounting & Reporting, Business Control & Taxation Analyses, Fund Control, Tax en Risk Management. Henk-Dirk zal zich bij Bouwinvest richten op het verder uitbouwen van de organisatie op dezelfde werkgebieden, passend bij de bedrijfsdoelstellingen. Henk-Dirk werkt sinds 1992 in verschillende finance & control functies onder andere bij SNS Property Finance, Bouwfonds Property Finance en Hollandsche Beton Groep.

“Met de achtergrond en ervaring van Henk-Dirk gaat Bouwinvest weer verdere stappen zetten in het neerzetten van een toekomstbestendig vastgoedvermogensbeheerplatform,” aldus Jos Nijhuis, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Bouwinvest.

Henk-Dirk de Haan: “Ik heb veel zin in mijn nieuwe functie bij Bouwinvest, waarbij mijn uitdaging ligt in het verder professionaliseren van de ‘future-proof’ organisatie en een bijdrage te leveren aan de (internationale) groeiambitie voor de komende jaren. Ook kijk ik uit naar de samenwerking met de nieuwe collega’s.”

Nieuwsbrief