02 november 2023

Deel dit op:

Grouwels Vastgoed heeft 196 woningen in Maastricht gekocht van het Bouwinvest Residential Fund. De woningen zijn gesitueerd in een complex in de wijk Boschstraat-Oost in de binnenstad van Maastricht en zijn gebouwd in 1987. Van de woningen beschikt 54% over een B- of C-energielabel, terwijl de rest van de appartementen een A-label heeft.

Christian Schouten, Head of Dutch Transaction Management bij Bouwinvest, licht de transactie toe: “Met deze verkoop optimaliseren we de portefeuille verder, aangezien Maastricht niet meer tot onze kernregio’s behoort. Deze verkoop bouwt voort op de eerdere transacties die wij met Grouwels Vastgoed hebben afgerond, gespreid over steden zoals Amsterdam, Gouda en Groningen. Deze nieuwste transactie toont het wederzijdse vertrouwen.”

Roger Stroom, Hoofd Acquisitie Grouwels Vastgoed BV, vult aan: “De aankoop van deze portefeuille past uitstekend in de ambities van Grouwels Vastgoed om als particuliere belegger een relevante rol in de Nederlandse woningmarkt te blijven spelen. We zijn goed bekend met deze woningen in het centrum van het mooie Maastricht, letterlijk op een steenworp afstand van ons kantoor. Het is daarmee wat ons betreft een prachtige transactie om ons vertrouwen in Bouwinvest en de Nederlandse woningmarkt te onderstrepen.”

Capital Value en New Ground Law hebben het Bouwinvest Residential Fund bij de verkoop begeleid.

Nieuwsbrief