31 oktober 2023

Deel dit op:

Bouwinvest Real Estate Investors kondigt aan dat Gijs Plantinga per 1 november is benoemd tot Director Strategic Business Development. Naar aanleiding van deze interne doorstroming zal Robert Wagenaar de voormalige rol van Gijs overnemen als de nieuwe Director North American Investments.

Gijs Plantinga zal in deze rol bijdragen aan de strategische positionering van Bouwinvest, nieuwe investeringsproducten initiƫren en allianties met nationale en internationale investeerders ontwikkelen en uitbreiden. Zijn achtergrond in de Europese en Noord-Amerikaanse vastgoedinvesteringsmarkt zal hierbij uitstekend van pas komen. Deze functie werd voorheen bekleed door Marleen Bosma, die vorig jaar tot Chief Client Officer (CCO) bij Bouwinvest werd benoemd.

Robert Wagenaar wordt verantwoordelijk voor de Noord-Amerikaanse investeringen en werkt vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam. Zijn collega Bert van den Hoek blijft het eerste aanspreekpunt op het kantoor in New York. Robert bekleedde hiervoor de positie van Head of Portfolio Operations & Transactions bij de internationale vastgoedinvesteringstak van Bouwinvest. In deze positie was Robert onder meer verantwoordelijk voor het uitwerken van strategische investeringsplannen voor de drie mandaten die Bouwinvest beheert voor bpfBOUW in Europa, Noord-Amerika en Aziƫ-Pacific.

"We zijn verheugd met deze interne doorstromingen, die de diepte en breedte van het talent binnen Bouwinvest benadrukken. Zowel Gijs als Robert hebben zich bewezen en we hebben er alle vertrouwen in dat zij in hun nieuwe rollen zullen blijven bijdragen aan de groei en het succes van Bouwinvest", aldus Mark Siezen, CEO bij Bouwinvest.

Nieuwsbrief