20 april 2022

Deel dit op:

De uitbreiding van winkelcentrum Schuytgraaf in Arnhem behoort voortaan tot het Bouwinvest Retail Fund. Nadat Bouwinvest in december 2020 winkelcentrum Schuytgraaf kocht, werd besloten tot uitbreiding van het centrum. De verbouwing is inmiddels voltooid en levert een extra 2.500 m2 bruto-vloeroppervlak aan winkelruimte op.

Winkelcentrum Schuytgraaf is een centrale ontmoetingsplek van de gelijknamige wijk. Met de uitbreiding omvat het centrum 23 winkels, met onder andere een Albert Heijn, Lidl, Hema, Etos, Zeeman en Kruidvat. Het totaal bruto-vloeroppervlak komt hiermee op circa 8.800 m2.

Het winkelcentrum is goed ontsloten, beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid en ligt op loopafstand van het NS Station Arnhem-Zuid. Daarnaast zijn er in de directe omgeving uitgebreide commerciƫle en maatschappelijke voorzieningen aanwezig op het gebied van wonen, (internationale) educatie, sport en gezondheid. Zo draagt Bouwinvest ook hier bij aan de creatie van real value for life.

De uitbreiding van het winkelcentrum is ontwikkeld en gerealiseerd door Multi Corporation B.V. Verkoper werd geadviseerd door BNP Paribas Real Estate. De koper werd geadviseerd door Cushman & Wakefield.

Nieuwsbrief