31 oktober 2022

Deel dit op:

Marleen Bosma wordt per 1 november aangesteld als Chief Client Officer (CCO) bij Bouwinvest. In deze functie zal zij verantwoordelijk zijn voor de dienstverlening aan investeerders en de groei van het toevertrouwde kapitaal. Marleen zal leiding geven aan de ingezette client- en business diversificatiestrategie en het verder vormgeven van Bouwinvest als multi-client investment manager.

Marleen Bosma treedt hiermee toe tot de directie van Bouwinvest. De samenstelling van de directie is dan als volgt:

Mark Siezen, Chief Executive Officer
Rianne Vedder, Chief Financial & Risk Officer
Stephen Tross, Chief Investment Officer International Investments
Allard van Spaandonk, Chief Investment Officer Dutch Investments
Marleen Bosma, Chief Client Officer

Marleen werkt sinds 2016 bij Bouwinvest, tot 2022 als Head of Research and Strategic Advisory. Vanaf begin dit jaar was zij verantwoordelijk voor Business development, onderdeel van de afdeling Client Management. Voordat Marleen bij Bouwinvest startte was zij medeverantwoordelijk voor de internationale beurgenoteerde en private vastgoedbeleggingen bij Blue Sky Group. Daarvoor werkte zij in diverse functies bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance, Phillips Pensioenfonds en FGH Bank.

Mark Siezen, CEO bij Bouwinvest: “Het verheugt mij zeer dat Marleen per 1 november 2022 aantreedt als Chief Client Officer. Haar kennis en ervaring op het gebied van vastgoedbeleggingen, portfoliomanagement, strategie en investor relations maken haar de juiste persoon om binnen de directie de belangen van onze klanten te borgen. Zij kan de ingezette koers conform het Strategisch Plan verder vormgeven en doorgaan waar ik in november 2020 aan begon.”

Nieuwsbrief