25 mei 2022

Deel dit op:

Het Bouwinvest Retail Fund heeft twee winkelcentra, Het Eiland Zwolle en De Promesse Lelystad, verkocht aan een particuliere belegger.

Het Eiland heeft een totaal metrage van circa 6.800 m² verdeeld over 16 units. De grootste huurders zijn Trendhopper City Store, Het Speeleiland en Bever. 

De Promesse is gelegen in het stadscentrum van Lelystad. Het object heeft een totaal metrage van 15.000 m², verdeeld over circa 35 units met huurders als HEMA, New Yorker en Kruidvat, alsmede een bibliotheek.

Beide winkelcentra worden vanwege strategische vastgoedkeuzes verkocht. Het Retail Fund focust zich op de beste winkelsteden en drukste winkelstraten (Experience) en buurtwinkelcentra met supermarkten voor de dagelijkse boodschappen (Convenience) en streeft ernaar zoveel mogelijk beleggingen te laten voldoen aan deze strategie.

De verkoper werd commercieel geadviseerd door CBRE en juridisch door De Brauw Blackstone Westbroek. De koper werd commercieel geadviseerd door Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten en juridisch door HartmanLMH en Fort Advocaten.

Nieuwsbrief