06 september 2022

Deel dit op:

Bouwinvest Dutch Institutional Retail Fund N.V. heeft een langjarige overeenkomst gesloten met Schaap & Citroen Juweliers voor het huren van een winkelruimte aan de Demer 48 in Eindhoven. De winkelruimte is gelegen op de kruising tussen de Demer, Rechtestraat en de Marktstraat, van origine het drukste punt in het centrum van Eindhoven. De winkelruimte is 492 m² groot, verdeeld over de begane grond en de kelder. 

“We zijn zeer verheugd dat we deze geweldige zichtlocatie in Eindhoven aan ons Schaap en Citroen Juweliersbestand mogen toevoegen”, aldus CEO Mark van Nieuwkerk. Eindhoven is één van Nederlands snelst groeiende regio’s, reden te meer om de belangrijkste horlogemerken een versnelling te bieden op deze locatie. “Topmerken als Omega, IWC, Cartier Hublot, Breitling, Panerai, Tag Heuer, Tudor en Longines zullen hier fors gaan uitpakken. Op de huidige Schaap en Citroen-locatie (Demer 43-45) zullen we maximaal zichtbaarheid en ruimte geven aan Rolex, Pomellato en onze zeer uitgebreide collectie sieraden. Wij denken als Schaap en Citroen op deze wijze onze klanten in Eindhoven en omstreken maximaal te bedienen.”

De opening van beide nieuwe Schaap en Citroen-formules staat gepland voor voorjaar 2023.

De verhuur aan Schaap & Citroen bewijst de aantrekkingskracht van het Eindhovense centrum. De Bouwinvest Retail Fund-panden die in dit gebied staan, liggen op de beste locaties in de drukste winkelstraten van de stad. Door ontwikkelingen als het 18 Septemberplein en de geplande ontwikkeling van het stationsgebied, zal dit naar verwachting verder toenemen.  

Colliers vertegenwoordigde Bouwinvest Dutch Institutional Retail Fund N.V. bij de verhuur en is eveneens betrokken bij het beheer van de Eindhovense winkels van het fonds. City Real Estate trad op namens Schaap & Citroen.

Nieuwsbrief