28 maart 2022

Deel dit op:

Jeroen Beimer is de nieuwe Head of Research & Strategic Advisory van Bouwinvest. Hij volgt Marleen Bosma op, die eerder een interne overstap maakte naar de positie van Director Strategic Business Development.

Jeroen heeft uitgebreide werkervaring in data analytics en research en is sinds 2017 werkzaam op de afdeling Research & Strategic Advisory van Bouwinvest. Hiervoor was hij werkzaam bij Rabo Real Estate Finance, FGH Bank en Bouwfonds en werkte hij in het begin van zijn carrière bij Global Property Research. Met zijn afdeling zal Jeroen nog meer inzetten op data om voorspellende analyses te maken.

Een optimaal financieel en maatschappelijk rendement voor de klanten van Bouwinvest vereist weloverwogen investeringsbeslissingen. De afdeling Research & Strategic Advisory is hierin een belangrijke schakel. Het team analyseert beleggingsmogelijkheden in Nederland en internationaal en levert visies op markten en trends.

In totaal beleggen 36 pensioenfondsen, verzekeringsmaatschappijen en liefdadigheidsinstellingen in de fondsen van Bouwinvest. Op dit moment heeft Bouwinvest € 15,7 miljard aan vermogen onder beheer in vijf Nederlandse sectorfondsen en internationale mandaten in Europa, Noord-Amerika en Azië-Pacific.

Nieuwsbrief