04 maart 2022

Deel dit op:

Bouwinvest Real Estate Investors heeft Robert Koot benoemd tot Director Asia-Pacific Investments. Hij neemt de rol over van Tjarko Edzes, die bij het Australische Scape aan de slag gaat als Chief Capital Officer. Robert zal naar Sydney verhuizen, om vanuit daar leiding te geven aan het Asia-Pacific team van Bouwinvest. Jasper Petit volgt Robert Koot op en wordt benoemd tot Director European Investments.

Stephen Tross, CIO International Investments zei: “Wij danken Tjarko voor alles wat hij de afgelopen acht jaar voor Bouwinvest Asia-Pacific heeft betekend. Ik ben bijzonder trots dat ons doorstroombeleid weer succesvol blijkt en dat Robert en Jasper deze nieuwe rollen op zich kunnen nemen. Zij hebben de juiste vastgoed- en investeerderservaring en expertise om de betreffende mandaten adequaat te managen en het additioneel gecommiteerde kapitaal van het pensioenfonds voor de bouw (bpfBOUW) op een verantwoorde manier te investeren.”   

Bouwinvest beheert drie regionale vastgoedmandaten (Europa, Noord-Amerika en Azië/Pacific) voor bpfBOUW, met een geïnvesteerd vermogen van € 4,8 miljard.

Robert Koot begon in 2012 bij Bouwinvest en gaf leiding aan de afdeling Research & Strategic Advisory. Sinds 2015 maakt hij deel uit van het team International Investments en was hij actief in zowel de Verenigde Staten als Europa. De afgelopen drie jaar was Robert Director European Investments en was hij verantwoordelijk voor de vastgoedinvesteringen van bpfBOUW op het Europese continent. Robert startte zijn carrière bij Jones Lang LaSalle en maakte deel uit van het Strategic Advisory team. Hij heeft een Master Business Economics aan de Universiteit van Amsterdam. 

Jasper Petit werkt sinds 2014 bij Bouwinvest en heeft de afgelopen jaren de rol van Senior Portfolio Manager European Investments vervuld. Hij was medeverantwoordelijk voor het Europese portefeuillemanagement en de acquisitiestrategie. Jasper heeft een rechtenopleiding aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en een MBA aan de Rotterdam School Management afgerond. Hij werkte eerder in China en heeft een deel van zijn studie in de Verenigde Staten gevolgd.

Nieuwsbrief