28 februari 2022

Deel dit op:

Bouwinvest Real Estate Investors heeft Marleen Bosma, 45 jaar, benoemd tot Director Strategic Business Development om de transitie naar een klantgerichte organisatie verder vorm te geven. Zij rapporteert aan Chief Client Officer (CCO) Mark Siezen.

Mark Siezen, Chief Client Officer bij Bouwinvest, zei: "In deze nieuwe rol zal Marleen bijdragen aan de strategische positionering van Bouwinvest, nieuwe investeringsmogelijkheden initiëren en allianties met nationale en internationale investeerders ontwikkelen en uitbreiden. Marleen is de juiste persoon voor deze nieuwe positie dankzij haar ervaring met meerdere investeerdersplatformen en een lange track record van 20 jaar in de vastgoedwereld."

Marleen Bosma, Director Strategic Business Development bij Bouwinvest, zei: "Onze klanten opereren in een uitdagende omgeving en het is daarom voor Bouwinvest van groot belang om hun behoeften en het speelveld waarin zij handelen te begrijpen. We gaan met het team werken aan de groeistrategie en de verdere professionalisering van onze organisatie en ik kijk er naar uit om daarbij mijn advies-, research- en pensioenfondservaring te gebruiken."

In totaal beleggen 36 pensioenfondsen, verzekeringsmaatschappijen en liefdadigheidsinstellingen in de fondsen van Bouwinvest. Op dit moment heeft Bouwinvest € 15 miljard aan vermogen onder beheer in vijf Nederlandse sectorfondsen en internationale mandaten in Europa, Noord-Amerika en Azië-Pacific.

Marleen trad in 2016 in dienst bij Bouwinvest als Head of Research & Strategic Advisory. In deze rol was zij verantwoordelijk voor Bouwinvest's strategische visie, wereldwijd onderzoek naar trends en de implementatie van data analytics. Voorafgaand aan deze rol was ze verantwoordelijk voor internationale vastgoedbeleggingen en strategisch klantenadvies bij Blue Sky Group. Haar carrière omvat onderzoeks-, portefeuillebeheer- en klantrelatiefuncties bij FGH Bank, Philips' pensioenfonds en Syntrus Achmea Real Estate. Ze heeft ook in verschillende beleggersbesturen gezeten, zoals het verantwoordingsorgaan van pensioenfonds PPF APG.

Nieuwsbrief