09 december 2021

Deel dit op:

Onder de noemer ‘Walk the talk to Paris Proof’ houdt klimaatexpert en weervrouw Helga van Leur sinds kort interviews met koplopers uit de vastgoedsector over Paris Proof.

Bouwinvest was de tweede partij die zij interviewde en waarin ze ons uitdaagde om onze Paris Proof ambitie toe te lichten en concrete voorbeelden te noemen. Deze uitdaging gingen Micha Reusen, head of sustainability and innovation en Maya Savelkoul, Program manager Paris Proof, meer dan graag aan.

Met als resultaat een interview waarin Bouwinvest open is over de mogelijkheden om ‘in control’ te zijn, regelgeving niet af te wachten en alvast te beginnen met concrete stappen, het voordeel van het hebben van de routekaarten om maximaal 2045 de gehele vastgoedportefeuille Paris Proof te hebben en waar het kan eerder. Bouwinvest neemt haar verantwoordelijkheid in het tegengaan van de klimaatverandering. Om de CO2 uitstoot te verlagen dragen we bij aan de energietransitie. Dat doen we door te investeren in aardgasloos en bijna energieneutraal, oftewel Paris Proof vastgoed. Zo creëren wij real value for life.

 Bekijk het interview hier:

Nieuwsbrief