16 februari 2021

Deel dit op:

Op 25 februari vindt het PERE Japan Forum plaats. Tijdens de tiende editie van het PERE Japan Forum organiseert PERE virtuele netwerksessies en live discussies met de meest invloedrijke Japanse institutionele beleggers, fonds- en vermogensbeheerders, strategische partners en adviseurs. Panel “International Investors views on the Japanese market”

Tjarko Edzes neemt deel aan een panel met Rushabh Desai (CEO Asia Pacific bij Allianz) en Laurent Fischler (Vice President Asia Pacific bij Ivanhoé Cambridge). De moderator van het panel is Tetsuya Fujita, Managing Director bij CBRE Global Investors Japan.

Het panel bespreekt wat voor invloed de pandemie heeft gehad op de internationale interesse om te investeren in Japans vastgoed de afgelopen 12 maanden en blikken vooruit op de toekomst. Ook bespreken zij vragen als: Welke sectoren en strategieën zijn van groot belang? Hoe gaan investeerders om met uitdagingen zoals reisbeperkingen en online due diligence? Gaan investeerders meer investeren in Japan?

Wil jij er ook bij zijn? Schrijf je hier in.

Nieuwsbrief