06 september 2021

Deel dit op:

De succesvolle en groeiende onderneming STOX Energy Socks, moest al binnen twaalf maanden op zoek naar meer meters om de groei van de onderneming te kunnen faciliteren.

CEO Wouter de Keizer: “In augustus vorig jaar kregen we de kans om ons in het Olympisch Stadion te vestigen, echter moesten we al snel naar alternatieven gaan kijken met meer kantoormeters. Gelukkig kwam er in het Stadion een twee keer zo grote ruimte beschikbaar van circa 500m2, die in opdracht van Bouwinvest compleet is gestript en hoogwaardig is vernieuwbouwd. De sfeer in en rond het Olympisch Stadion past zo goed bij ons merk STOX Energy Socks, dat we hier absoluut wilden blijven. Heel erg fijn dat dit gelukt is”. 

Joanne Roozenburg, assetmanager kantoren bij Bouwinvest: “We zijn heel blij dat we STOX hebben kunnen helpen bij hun groeiambities. We vinden het belangrijk dat een werkomgeving past bij de identiteit van een organisatie en werknemers. Daarom blijven we voortdurend in gesprek met onze huurders en proberen we te helpen bij hun huisvestingsopgave.” 

De nieuwe indeling en het kantoor ontwerp is uitgevoerd door YDK Wonen uit Laren. Verder werd STOX bij deze transactie begeleid door Schoeman tenant consultants en Bouwinvest door CBRE.

 

 

 

Nieuwsbrief