07 mei 2020

Deel dit op:

Stephen Tross, Chief Investment Officer International Investments, nam op 6 mei deel aan een panel van Canadian Real Estate Forums over de impact van COVID-19. Samen met bestuurders van Union Investment, BNP Paribas, Baring Private Equity Asia en Manulife Investment Management, besprak Stephen de impact op het handelen van institutionele investeerders.

Stephen sprak onder andere over de langetermijnstrategie van Bouwinvest en de sterke fundamenten in markten waarin Bouwinvest actief is. “Uiteraard zijn we voorzichtig en onze focus ligt nu bijvoorbeeld op portefeuillemanagement en klant- en huurderscommunicatie, maar we blijven kijken naar kansen in de regio’s waarin wij investeren.”

Daarnaast gaf Stephen aan dat het voor Bouwinvest nu gaat om sociale verantwoordelijkheid. Zeker in een crisis als deze, willen wij onze sociale kant tonen en laten zien dat we de lange termijn voor ogen hebben. “Onze klanten staan achter onze coulancemaatregelen voor huurders, zoals huuruitstel.” Temeer omdat je ziet dat de meeste huurders gewoon de huur kunnen betalen en dit ook doen. Daarom is de kasstroom nog steeds vrij stabiel. “We zijn een grote investeerder in huurwoningen, daar zien we dat de overgrote meerderheid de huur betaalt.”

Bekijk de hele webcast hier.

 

 

Nieuwsbrief