16 maart 2020

Deel dit op:

Het COVID-19 virus verspreidt zich snel. De gezondheid en het welzijn van onze medewerkers en zakelijke relaties staan bij ons voorop. Daarom heeft Bouwinvest maatregelen genomen om besmetting met het COVID-19 virus zoveel mogelijk te voorkomen. Deze maatregelen hebben ook effect op de manier waarop wij met u samenwerken. Vanaf 17 maart zal ons kantoor gesloten zijn en werken al onze medewerkers thuis, behalve een klein aantal dat vanwege kritische bedrijfsprocessen op kantoor moet zijn. Iedereen is online of via telefoon bereikbaar. Hopelijk zijn de huidige maatregelen afdoende zodat we vanaf 6 april weer op kantoor kunnen werken. Bij de maatregelen volgen wij zoveel mogelijk de richtlijnen van het RIVM en de beslissingen van de Nederlandse regering.

Bouwinvest heeft vier weken geleden een multidisciplinair team opgezet, het Corona Preventie Team. Het team bestaat uit de CEO, CIO International Investments, Head of Corporate Communications, Insurance Risk Manager en HR manager. De maatregelen die vanuit dit team worden geïnitieerd en gemonitord, hebben betrekking op het voorkomen van de verdere verspreiding van het COVID-19 virus. Voor zover wij weten zijn er geen medewerkers van Bouwinvest besmet met het COVID-19 virus.

Maatregelen die mogelijke impact hebben op uw samenwerking met ons:

  • Ons kantoor is dicht behalve voor medewerkers die om bedrijfskritische redenen op kantoor moeten werken. Voor hen is het kantoor beperkt open;
  • Medewerkers die corona-achtige klachten (bijv. hoesten, verkouden) of griepverschijnselen hadden, werden al verplicht thuis te blijven;
  • Internationale reizen zijn afgezegd of uitgesteld;
  • Deelname aan externe events is tot eind juni niet toegestaan;
  • Bouwinvest events tot aan eind juni zijn geannuleerd of uitgesteld.

Bedrijfscontinuïteit garanderen

Als organisatie zijn we voorbereid op een bredere uitbraak van het virus. Het bedrijfscontinuïteitsplan is reeds in werking gesteld. Om goed voorbereid te zijn, hebben we de kritieke bedrijfsprocessen en de sleutelfiguren binnen de organisatie in kaart gebracht. Zoals het er nu uitziet kunnen we voor een langere periode de bedrijfscontinuïteit garanderen.

Nieuwsbrief