19 oktober 2020

Deel dit op:

Mark Siezen treedt per 1 november in dienst als Chief Client Officer (CCO) bij Bouwinvest. In deze functie is Mark verantwoordelijk voor de dienstverlening aan de investeerders en de groei van het toevertrouwde kapitaal. Client Management bestaat uit afdelingen: Capital Raising, Funds management, Mandates management en Fiduciair management. In deze rol zal hij een bijdrage leveren aan de ingezette groeistrategie en verdere professionalisering van de organisatie.

Mark Siezen treedt toe tot de directie, de samenstelling van de directie is dan als volgt:

Dick van Hal, Chief Executive Officer
Rianne Vedder, Chief Financial & Risk Officer
Stephen Tross, Chief Investment Officer International Investments
Allard van Spaandonk, Chief Investment Officer Dutch Investments
Mark Siezen, Chief Client Officer

Mark werkte tot voor kort als Executive Director en lid van bestuur bij CBRE. Daarvoor bekleedde hij verschillende functies bij Multi Cooperation, NSI, COFRA Holding (o.a. bij Redevco en C&A).

Dick van Hal, CEO bij Bouwinvest: “We zijn erg verheugd over de aanstelling van Mark. Binnen Bouwinvest hebben we de omwenteling gemaakt van een voornamelijk productgerichte organisatie naar een clientgerichte organisatie. Het is daarbij belangrijk dat de investeerder ook een zetel aan de directietafel heeft. Met zijn achtergrond en ervaring is Mark de juiste persoon voor deze nieuwe functie binnen de directie.”

Nieuwsbrief