24 januari 2020

Deel dit op:

Het Bouwinvest Retail Fund heeft recent 1.500 m2 aan winkelruimte verhuurd in het herontwikkelde winkelcentrum Muntpassage Weert. Nadat recent H&M en Norah Fashion een huurovereenkomst tekenden, huren nu ook Shoeby, MC Company en Bristol winkels in De Muntpassage. Shoeby huurt 345 m² winkelruimte, MC Company 212 m² en Bristol 973 m². Shoeby en de MC Company openen in het eerste kwartaal van 2020 en Bristol volgt in het voorjaar.

De Muntpassage omvat in zijn geheel zo’n 15.800 m2 winkelruimte, verdeeld over 50 winkelunits. Een fors deel van de winkels is wordt gehuurd door modeketens, daarnaast is er een Albert Heijn en een compleet versaanbod. Met het aantrekken van de nieuwe winkeliers zijn bijna alle meters verhuurd. Op dit moment zijn er zijn nog enkele units beschikbaar.

“Onze strategie is onder andere gericht op de revitalisatie van bestaande winkelcentra. Door bestaande winkels aan te passen aan de eisen van deze tijd, zorgen we dat verhuurbaarheid van ons vastgoed goed blijft. Zo zorgen we voor een stabiel rendement voor onze klanten, Nederlandse pensioenfondsen,” aldus Collin Boelhouwer, Director Dutch Retail Investments.

Het Bouwinvest Retail Fund is een beleggingsfonds dat open staat voor institutionele beleggers. Het fonds focust zich op de beste winkelstraten en op buurtwinkelcentra voor de dagelijkse boodschappen. Het doel van het Retail Fund is om te groeien naar €1,1 miljard vermogen in 2022 met een vastgoedrendement tussen de 5,1% en 5,7%. Het fonds is één van de meest duurzame Nederlandse winkelfondsen, met een GRESB-rating van 4 sterren.

Nieuwsbrief