28 april 2020

Deel dit op:

Het Bouwinvest Office Fund en STOX Energy Socks hebben een overeenkomst gesloten voor de huur van kantoorruimte in het Olympisch Stadion in Amsterdam. STOX ontvangt per 1 juli van dit jaar de sleutel van de nieuwe kantoorruimte.

STOX Energy Socks produceert revolutionaire sokken die bloedcirculatie bevorderen en afvalstoffen sneller vanuit de benen afvoeren. Het is de missie van STOX om mensen te helpen zich beter te voelen en minder last van hun benen te hebben. Wouter de Keizer (STOX): ‘’dit is een fantastische locatie die perfect bij STOX Energy Socks past qua merk en goed aansluit op onze groeiambitie”.

Sinds de redding en grootschalige verbouwing van het Olympisch Stadion huisvest het monumentale gebouw kantoorruimtes waar vroeger de wielerbaan zich bevond. De kantoren kijken grotendeels uit op het veld en atletiekbaan. Het Stadion herbergt een verscheidenheid aan huurders die vrijwel allemaal een link hebben met sport, vrije tijd en innovatie. STOX Energy Socks sluit hier qua ambitie goed bij aan.

Het gebied rondom het Olympisch Stadion, The Olympic Amsterdam, is volop in ontwikkeling. Bouwinvest is niet alleen eigenaar van de commerciële ruimtes in het Stadion zelf, maar ook van Move en The Garage (de voormalige Citroëngebouwen), zo’n 500 woningen en commerciële ruimtes aan het Stadionplein en in Het Kwartier.

Bouwinvest werd bij deze transactie begeleid door CBRE en STOX door Schoeman tenant consultants.

Nieuwsbrief