07 september 2020

Deel dit op:

Het Bouwinvest Retail Fund heeft circa 185 m2 winkelruimte verhuurd in Winkelcentrum Heyhoef Tilburg. De voormalige winkelunit van ING Bank is in twee delen gesplitst, waarvoor met LeuQ Fashionstores en Volksbank, ten behoeve van een vestiging van SNS Bank, langjarige huurovereenkomsten zijn gesloten.

LeuQ was gevestigd aan het Ketelhavenplein tegenover station Reeshof in Tilburg. Na een korte verbouwing heeft LeuQ 22 augustus jl. de deuren geopend van de nieuwe locatie. SNS Bank zal de nieuwe vestiging in het laatste kwartaal van dit jaar openen voor publiek.

Winkelcentrum Heyhoef omvat in totaal circa 15.000 m2 winkelruimte, verdeeld over meer dan 50 winkelunits, waaronder de supermarkten Jumbo, Plus en Lidl, en ook HEMA, Hunkemöller, Etos, Shoeby en Durlinger. Tevens zijn in de Heyhoef diverse lokale ondernemers, horeca en verswinkels gevestigd.

Het Bouwinvest Retail Fund investeert vermogen van institutionele beleggers voor de lange termijn in de Nederlandse winkelmarkt. Het fonds heeft een heldere investeringsvisie en is daarnaast gericht op de volgende drie pilaren; gerichte segmentatie, optimalisatie en duurzaamheid.  Het fonds focust zich op de beste winkelsteden en drukste winkelstraten (Experience) en op buurtwinkelcentra voor de dagelijkse boodschappen (Convenience). Het doel van het Retail Fund is om te groeien naar €1,1 miljard vermogen in 2022. Het fonds is één van de meest duurzame Nederlandse winkelfondsen, met een GRESB-rating van 4 sterren. 

Nieuwsbrief