06 januari 2021

Deel dit op:

Robert-Jan Reeuwijk is per januari 2021 in dienst getreden als Acquisition Manager Residential & Healthcare. In deze rol zal Robert-Jan bijdragen aan de groeidoelstellingen van het Residential Fund en Healthcare Fund van Bouwinvest.

Robert-Jan heeft uitgebreide ervaring in de vastgoedsector en in projectacquisitie. De afgelopen jaren werkte hij als Investment Manager bij Heimstaden Nederland en Director bij CBRE. Binnen het transactieteam van Bouwinvest zal hij zich richten op Noord-Holland, Flevoland, Overijssel en Groningen.

Het Residential Fund heeft als doel om ruim € 675 miljoen aan woningen aan te kopen tussen nu en 2023. Het woningfonds van Bouwinvest richt zich op de Nederlandse markt voor vrijesectorhuurwoningen, met name duurzame en betaalbare woningen in stedelijke gebieden. Ook het Healthcare Fund wil groeien en heeft tot doel om € 300 miljoen aan acquisities te verrichten tot en met 2023. Het zorgvastgoedfonds focust op drie segmenten: verzorgd wonen, intramurale zorg en zorgcentra.

Nieuwsbrief