15 oktober 2019

Deel dit op:

Mevrouw drs. R. Vedder RC (Rianne) treedt per 15 oktober in dienst als Chief Financial & Risk Officer (CFRO) bij Bouwinvest. In deze functie is Rianne verantwoordelijk voor de Financial Shared Services van Bouwinvest. In die rol zal zij een belangrijke bijdrage gaan leveren aan de ingezette groeistrategie en verdere professionalisering van de organisatie.

 

Rianne volgt hiermee Arno van Geet op die een nieuwe uitdaging aanging bij Frasers Property Europe. Met de komst van Rianne is het directieteam van Bouwinvest als volgt ingevuld:

Dick van Hal, Chief Executive Officer
Rianne Vedder, Chief Financial & Risk Officer
Stephen Tross, Chief Investment Officer International Investments
Allard van Spaandonk, Chief Investment Officer Dutch Investments  

Onder Financial Shared Services vallen o.a. de volgende afdelingen en verantwoordelijkheden: Control & Reporting, Risk Management, Accounting & Financial Property Services, Tax, Business Technology & Process Management en Research & Strategic Advisory.  

Dick van Hal, CEO bij Bouwinvest: “We zijn erg verheugd over de aanstelling van Rianne als CFRO. Met name met haar werkervaring  op het gebied van governance en risk management zal ze een belangrijke rol gaan spelen in het realiseren van onze bedrijfsdoelstellingen en een verdere optimale financiële- en risicobeheersing. In de rol van statutair directeur zal ze ook fungeren als een belangrijke sparringpartner binnen het directieteam.”  

Rianne was voorheen partner bij EY Financial Services Advisory en medeverantwoordelijk voor het borgen vaan de continuïteit en waardecreatie van de EY-organisatie. Daarnaast adviseerde ze cliënten in de financiële sector op het gebied van finance & control, governance, integraal riskmanagement en IT oplossingen. Daarvoor bekleedde ze diverse functies binnen EY Financial Services en Capgemini.

Nieuwsbrief