16 december 2019

Deel dit op:

Het Bouwinvest Retail Fund heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in de modernisering van wijkwinkelcentrum Gouda Goverwelle. Als langetermijninvesteerder streeft Bouwinvest ernaar dat de gebouwen aantrekkelijk zijn voor huurders én waardevast blijven. Door de modernisering zal het winkelcentrum positief bijdragen aan het rendement voor onze klanten: Nederlandse pensioenfondsen.

Een cameraploeg ging op bezoek in Gouda Goverwelle en liet zien wat het effect is van deze moderniseringsslag. Bij de optimalisatie van het winkelcentrum is rekening gehouden met de veranderende demografische ontwikkelingen, bereikbaarheid en duurzaamheid. Daarom is de functie van het wijkwinkelcentrum veranderd. Daar waar voorheen het accent lag op mode en huishoudelijke apparatuur, ligt nu het accent op de dagelijkse levensbehoeften.

Het Bouwinvest Retail Fund is een beleggingsfonds dat open staat voor institutionele beleggers. Het fonds focust zich op de beste winkelstraten en op buurtwinkelcentra voor de dagelijkse boodschappen. Eind 2018 bedroeg het totaal belegd vermogen € 1 miljard en boekte het een vastgoedrendement van 7,0%. Het fonds is één van de meest duurzame Nederlandse winkelfondsen, met een GRESB-rating van 4 sterren.

 

Nieuwsbrief